8.6

Fotocadeaus onder de kerstboom + Winactie

Our Rating

Prijs7.1
Kwaliteit8.7
Levertijd9.9
8.6
Reader Rating: (0 Rates)
0

Als de kinderen wat ouder worden vieren de meeste gezinnen niet meer zo uitgebreid sinterklaas, maar worden de cadeautjes vooral tijdens de kerst uitgepakt. Voor kleine kinderen is het niet zo moeilijk leuke cadeau’s te bedenken, maar als ze wat ouder zijn en voor volwassenen is het altijd lastig een leuk cadeau te bedenken.  Laatst kreeg ik van mijn dochter een hoesje voor mijn Iphone cadeau met een foto van haar en haar broertjes erop. Ik vond dat zo’n leuk idee, dat ik het idee had opgeslagen in mijn cadeau-ideeën-lijstje voor de kerst (ja, ik heb voor alles een lijstje…). Vervolgens heb ik een heleboel persoonlijke cadeau’s besteld bij Albelli. Hieronder een overzicht van wat er allemaal binnen gaat komen deze week:

Voor de hele familie kun je bij Albelli iets leuks laten maken voor onder de kerstboom. Zo geef je iets praktisch en toch persoonlijk.

Voor mijn puber

801EC1C3-BC5E-4342-8620-36B437494886Voor mijn puberzoon ga ik ook zo’n telefoonhoesje laten maken, niet met een foto van zijn broer en zus, maar een foto van hemzelf met een mega grote vis in zijn armen. Op zijn facebookpagina staat het vol met leuke foto’s die ik er zo af kan halen.

 

Voor mijn man

7A944FCB-D9F0-4CFC-BE22-911D9ED1E002Mijn man is gek op verre reizen, helaas ontbreekt het aan tijd om vaak ook echt weg te gaan. Voor op zijn kantoor heb ik een mooie foto van onze eerste reis samen naar Mexico laten drukken op plexiglas. Ik heb de foto een beetje ingezoomd op een klein detail zodat het een beetje een abstract effect geeft. Het ziet er echt super uit en het herinnert ons eraan om onze reislust weer op te pakken.

Voor opa en oma

kalenderBij mijn ouders hangt op het toilet een verjaardagkalender, maar mijn moeder heeft op bijna iedere pagina wel een verkeerde verjaardag ingevuld, en deze daarna doorgestreept en weer goed ingevuld. Het ziet er niet echt leuk uit. Ik heb bij Albelli een verjaardagkalender laten maken met op iedere maand een andere foto van de 8 kleinkinderen. Nu moet ze wel zorgen dat ze de namen eerst met potlood invult 😉

Voor het hele gezin

E4F8DEA5-F1CE-469C-8CA8-D74BBA6D291BIeder jaar maak ik een nieuw jaarboek bij Albelli, dit is een fotoboek met de leukste foto’s van het afgelopen jaar. Het is echt al een hele leuke verzameling fotoboeken geworden. Ik kies er dan voor om de lay-out van het boek zelf in elkaar te zetten, maar je kunt ook een themaboek kiezen waar de layout al is opgemaakt. Ik ben er meestal wel even mee bezig, maar ik ontdekte dat het nu ook mogelijk is om het boek te maken op de Ipad, dus lekker op de bank als de man weer eens voetbal zit te kijken.

Voor jou? Winactie!

Ik geef een van mijn lezers een telefoonhoesje van Albelli cadeau. Je krijgt van mij een code waarme je een persoonlijk telefoonhoesje op Albelli kunt laten maken (toepasbaar op iPhone 4/4s, 5/5s of 6 of een Samsung Galaxy S3, S4, S4 mini of S5). Wil jij dit persoonlijk telefoonhoesje winnen? Vul dan onderstaand formulier in. Deze winactie sluit op 27 december 2014

[wysija_form id=”5″]

 

 

Visited 9 times, 1 visit(s) today