Single Mom gaat verbouwen: Project Houten Vloer…

Ik doorkruis 4 provincies op weg naar Vriezenveen, net boven Almelo. Dat ben ik als randstedeling niet zo gewend. Ik heb het gevoel op een uitje te zijn en mis alleen de picknickmand nog… Op de site zag ik dat er ook een fabrieksverkoop was. Nog goedkopere vloeren in beperktere hoeveelheden. Zou zo maar goed uit kunnen komen want ik wil op elke etage iets anders. Na 2 uur wijzen de bordjes mij in de Overijsselse polder richting Beboparket.

In de loods is het een enorme drukte. Blijkbaar hebben meer mensen de tip gekregen… Ze verkopen laminaat, massief houten vloeren en lamelparket en inderdaad, alle prijzen liggen ver beneden de laagste prijs die ik tegen ben gekomen. Ik wil het niet denken maar denk het toch: Wat is de catch????

Als ik een van de jongens spreek die enthousiast klanten helpt, blijkt dat het om volume gaat. Beboparket streeft er naar een lagere prijs te bieden dan de concurrent en past de prijzen hier dan ook voortdurend op aan. Ze verkopen liever meer vloeren met een lagere marge. Okay, okay.. ik ben snel overtuigd als ik er ook de krijtwitte eiken lamelparketvloer spot, waar ik naar op zoek was. Voor minder dan de helft van de prijs waar ik hem elders voor zag!! Mijn keuze is gemaakt!

Dan nog op zoek voor een vloer voor de bovenste etages. Lamelparket voor boven past niet binnen mijn budget dus ik zoek naar een andere prijscategorie. Laminaat misschien? Totdat mijn oog valt op de grenen vloerdelen in de loods. Die kosten maar € 9,95 per m2 en ik twijfel geen seconde. Als ik daarna de grenen planken wit verf, heb ik prachtige vloeren. Zo fijn om alles in een keer geregeld te hebben!

Achterin de loods zie ik mensen verdringen om een bar. Broodjes knakworst, soep en allerlei lekkernijen worden uitgedeeld. Bebo heeft het goed voor elkaar hier. Je komt van ver maar die picknickmand is niet nodig…

Hier volg je alle avonturen van Chris tijdens haar Grote Verbouwing

Visited 32 times, 1 visit(s) today