Een houten vloer leggen met één vinger

Om 6.50 gaat de telefoon. Harold van Beboparket. Dat hij er over 5 minuten is. Ondanks het tijdstip spring ik uit mijn bed. De dag dat mijn huis eindelijk op een huis zal gaan lijken is aangebroken: de vloeren komen en ik kan hem leggen met één vinger! Ik wijs Harold namelijk precies aan waar hij moet komen te liggen en hij zorgt dat aan het eind van de dag mijn hele huis voorzien is van een mooie nieuwe vloer 😉

Harold kijkt eens rond in de woning. Er zijn hier en daar nog wat een paar ongelijke stukken in de vloer waar ik me zorgen over maakte, maar gelukkig weet hij dat op te lossen. ‘Komt goed.’ Zegt hij zelfverzekerd. Ik hou daar van. Mannen die me verzekeren dat het goed komt. Ik ga met een gerust hart terug naar mijn oude huis om de kinderen op te jagen voor school.

Binnen no-time zijn de vloeren gelegd. En wat een verschil! Mijn hart maakt elke keer een sprongetje als er een nieuw gedeelte is gelegd. De krijtwitte parketvloer is prachtig! Licht en fris, precies wat ik voor ogen had. Daarna begint Harold aan de plinten. Ik heb mooie, hoge plinten uitgezocht die hij vakkundig tegen de muren zet. Wat een luxe na al dat klussen, zo’n vakman die dit voor je doet!

Tegen de middag is alles klaar. En ik ben dik tevreden. Het is precies zo geworden als ik het me voor had gesteld. Het is dus toch niet zo naïef: houten kwaliteitsvloeren tegen een betaalbare prijs! Ik ben blij dat ik Beboparket ook gevraagd heb om de vloer vakkundig te leggen. Ik moet er niet aan denken hoe het er uit zou hebben gezien als ik zelf zou zijn gaan prutsen…

Zie hier het eindresultaat van de krijtwitte lamelparketvloer van Bebo. Mooi toch?

Hier volg je alle avonturen van Chris tijdens haar Grote Verbouwing

Visited 21 times, 1 visit(s) today