Het is #Hatchimalsdag! [unboxing en event]

Hatchibabies

Al 3 jaar op rij wordt er op 5 oktober een nieuwe Hatchimals geboren, dus vandaag 5 oktober is het #Hatchimalsdag! Dit schattige, pinguïn-achtige fuzzy diertje kennen jullie vast wel. Wij, mijn 2 oudste kids en ik, mochten als één van de eerste in Nederland aanwezig zijn bij de preview van de nieuwe….. drum roll please: HatchiBabies.

Hatchimals HatchiBabies

Preview Hatchimalsdag of gender reveal party?

Op 26 september was het Marie Heinekenplein in Amsterdam onbegaanbaar. Hordes wilde, overal rondhuppelende, briesende en stampende kinderen in de leeftijdscategorie van 4 tot 12. Een levensgevaarlijke plek om als student op een zonnige dag een drankje op één van de gezellige terrasjes te gaan doen.

Normaal zou dit op een zonnige woensdagmiddag moeten kunnen. Heb ik in mijn glory days zonder loslopend wild ook wel eens een enkele keer gedaan (ben inmiddels mama van 3 maar vroegâh! zat ik er ook tussen en ging ik dansen in een café wat inmiddels is vervangen door een bekend Chinees eettentje waarvan ik de naam niet noem want zij hebben een stukje nostalgie van mij afgenomen. Snik, maar dat terzijde. Ik dwaal af. Komt vaker voor als je 3 kids hebt ?).

De Nieuwste Hatchimals

De nieuwe Hatchibabies zijn vanaf vandaag verkrijgbaar bij o.a. bol.com! Hier hebben ze alle versies en accessoires!

Je koopt ze hier

Maar goed, wat moesten die, helemaal niet zo wilde maar veel te beschaafde, kleine groep kinderen, toch op dat plein op die ene warme woensdagmiddag? Zij kwamen voor één ding, de preview van de nieuwste Hatchimals! Mijn kinderen vonden het geweldig! Voor mij was het de eerste keer om bij zo een preview van een Hatchimalsdag aanwezig te zijn, dus ik zie het zo. Een super gezellige gender reveal party waarbij ineens blijkt dat er een tweeling verwacht wordt.

En niet zomaar eentje.

Nee joh, wij pakken het meteen goed aan: it’s a BOY or a GIRL!

En alles was top secret en moest tot 5 oktober ook zo blijven. Dus heel hush, hush. Zo zag het er vanuit het perspectief van een wijze ouder uit hé. Maar nu denk je dat ik lieg dat alle kids beschaafd waren. I KID you not ?. Ik weet wel waarom, de snacks die werden geserveerd waren heerlijk gezond en wholesome. Geen stuiterend kindje te bekennen en dat is ook wel eens een keer fijn. Daar houden wij verantwoorde ouders van!

Unboxing van de nieuwe Hatchimals

Verreweg het meest spannende aan deze nieuwe HatchiBabies vind ik toch wel dat je niet van tevoren weet wat je krijgt. Net als dat je niet wilt weten welk geslacht jouw ongeboren baby heeft. Kan ik me niets bij voorstellen want ik zou het niet vol kunnen houden en willen weten wat het geslacht van mijn ongeboren kindje is.

Maar bij deze Hatchimals weet je het dus niet van tevoren.

Dat maakt het hele element unboxing extra leuk. Wat zou er nou inzitten?! Het unboxing deden de kids tijdens de preview ook weer gezellig samen en wederom kwam iedereen aan de beurt en gedroegen zij zich poeslief. Nu ik erover nadenk, een beetje te veel Children of the Corn gezien. ?, ik zei toch ik ben al wat ouder en wijzer.

Op een later moment mochten de kids alle Hatchmimals en bijbehorende snufjes en accessoires van dichtbij bewonderen en, pfft vergeet ik dat zomaar. Nee joh. Er was nóg een verassing die dag.

Hatchimals moet je verzorgen, nurture speelt een centrale rol

Als je denkt aan Hatchimals, dan denk je toch al snel aan één heel speciale vlogger. Zij heeft al heel wat ervaring met het verzorgen van Hatchimals. Ik weet niet of jullie kids haar kennen maar de mijne zijn haar biggest fans. Niemand minder dan actrice, zangeres, vlogger, glitter lover, meisjesidool en ga zo maar door. In ieder geval Meisje Djamila kwam een handje helpen met het unboxen en daarbovenop mochten álle kids een eigen vlog opnemen met hulp van deze superster. Als klap op de vuurpijl mochten wij één van de nieuwe Hatchmals mee naar huis om zelf te verzorgen, op te voeden, luiers te verschonen (nog meer luiers, alsof mijn baby van 6 maanden die niet produceert), haren te borstelen. Gewoon alles wat je met een baby zou doen.

De Nieuwste Hatchimals

De nieuwe Hatchibabies zijn vanaf vandaag verkrijgbaar bij o.a. bol.com! Hier hebben ze alle versies en accessoires!

Je koopt ze hier

Hatchimals het speelgoed van de toekomst

Tegenwoordig is het hele unboxing een hype. Maar I KID you not, oké nu hou ik op daarmee. Ik snapte het hele idee achter het ei en iets wat eruit kwam, waar je voor moet zorgen wel. Mijn zusje is 8 jaar jonger en echt één van de generatie Tamagotchi en Furby. Dit lijkt op een combinatie van beide. Nogmaals, zo zie ik het als wijze, maar vooral verantwoorde ouder.

Hatchibabies Cheetree

Dit type speelgoed is innovatief en interactief. Eigenlijk past het precies bij deze tijdsgeest. Ik weet wel één ding wat mij vroeger irriteerde aan dat nostalgische speelgoed van mijn zusje. Dat resetten van de Tamagotchi. Dat deed ze heel vaak maar eigenlijk geen idee meer waarom.  Het probleem van Furby was gewoon dat die engerd sensoren had en als je in het donker haar kamer inliep, kwam er ineens vanaf haar bureau een luid raar klinkend geluid. Ik hield als kind van horror films maar geen ervan kon mij de stuipen op het lijf jagen als die harige kleine…. Daar zou ik als wijze, verantwoorde ouder iets minder blij mee zijn.

Tegenwoordig heb ik een ietwat bredere (nogal vieze) vocabulaire dus ik weet niet wat eruit komt als de jongste telg in huis ineens licht geeft en begint te knorren. Gelukkig zit er een aan en uit knop op. ? Je moet er wel van houden. Ik ben zo een type mama die zo de batterij eruit trekt als ik een rustig dagje wil hahaha.

Vandaag gaan wij de kleine rakker hatchen. Ik duim op een meisje. Daar heb ik genoeg voor liggen ?. Al met al heeft SpinMaster vanuit het optiek van mijn kids, en daar draait het om, een dikke duim omhoog en een nieuwe hit te pakken!

Wij wensen iedereen een fijne #Hatchimalsdag toe!!!

De Nieuwste Hatchimals

De nieuwe Hatchibabies zijn vanaf vandaag verkrijgbaar bij o.a. bol.com! Hier hebben ze alle versies en accessoires!

Je koopt ze hier

Ik deel mijn grappige en minder leuke momenten ook op InstagramTwitter en Facebook. Volg Moedertje_Lief en deel jouw avonturen ook met mij.

Visited 27 times, 1 visit(s) today

Winterwonderland Noordwijk

Winterwonderland Noordwijk

Je ziet ze de laatste tijd overal te voorschijn komen, de pop-up ijsbanen. Iedere grote stad heeft er wel eentje. Wij hebben vandaag een bezoek gebracht ...