Waar wordt mama écht blij van

 

Ik kom net tot de conclussie dat ik regelmatig een artikel schrijf waarin ik tips en ideeën geef voor kadootjes voor papa of de kinderen, maar ik schrijf bijna nooit over waar ik nou blij van zou worden! Daar moet verandering in komen. Ik ben er eens lekker voor gaan zitten en ben gaan nadenken over wat ik nou leuk zou vinden! Hier komt mijn top 10

1. Bloemen

Ja, een beetje afgezaagt, en ik koop ze ook regelmatig zelf wel, dus of dit nou echt een kadootje is weet ik niet. Maar een ding staat vast, zelf bloemen kopen is niet zo leuk als zomaar ineens een bosje bloemen te krijgen.

2. Parfum

Ik ben gek op parfum en heb dan ook in de hal een hele verzameling staan. Regelmatig loop ik een parfumerie binnen om nieuwe luchtjes te proberen. Ik ben gek op L’eau d’issay en het nieuwe geurtje van S.Oliver is ook heerlijk.

een innemende en elegante, bloemrijke compositie, die vrouwelijke sensualiteit uitstraalt door de bloemige hartnoot met Turkse roos, delicate fruitige pioen en zachte magnolia.

aldus S.Oliver

s-oliver_forher_women_edt_30ml_flacon_package

3.Iets voor in de keuken

Ja, ik weet het, dit is een praktisch kadootje, maar ik hou van die nutteloze gadgets die je eigenlijk nooit gebruikt maar gewoon zo leuk staan op het aanrecht zoals een hippe vijzel, mooie tajin of een pastamachine.

shutterstock_366899375

4. Nieuwe tas

Mijn man ziet me aankomen, “alweer een nieuwe tas” ja, alweer een nieuwe tas. Als ik het voor het kiezen had kocht ik iedere maand een nieuwe tas. Waar ik ze vervolgens allemaal ga opbergen, tja, daar denk ik maar even niet aan.

shutterstock_281152796

5.Lekker boek

Met drie kinderen komt het er nauwelijks van om even een momentje te vinden waarin ik rustig op de bank een lekker boek kan lezen. Ik ga dan ook het liefst voor een mooi kookboek met prachtige foto’s waar ik lekker in kan bladeren aan de keukentafel.

6. Iets zelfgemaakts

Ik vind het altijd ontzettend leuk als de kinderen thuis komen met een of ander knutselwerk waar ze zelf heel erg trots op zijn. Ik bewaar bijna alles, en spullen die te groot of te kwetsbaar zijn om te bewaren leg ik vast op foto zodat ik ze toch kan bewaren.

shutterstock_398977723

7. Iets voor in bad

Ik ga iedere avond languit in bad, meestal met gewone badschuim van het kruitvat, maar af en toe wil ik me wel eens verwennen met iets speciaals. Als iemand me vraagt wat ik wil voor mijn verjaardag staat bovenaan mijn lijstje “iets van Rituals”. Heerlijk die geuren.

shutterstock_348524153

8. Avondje uit

Geen kadootje, maar toch wel leuk om te krijgen. Iemand die aanbied om een avondje te komen oppassen zodat ik een avondje met de man op stap kan. Gelukkig ga ik regelmatig met vriendinnen een avondje weg als de man thuis blijft, maar echt een avondje met z’n tweeën weg dat doen we niet vaak. Nou ja, nog een jaartje of twee en mijn oudste dochter kan oppassen.

9.Avondje thuis

En ja, gewoon een avondje thuis op de bank netflixen is toch ook wel een kadootje hoor. De kinderen lekker op tijd naar bed, chipjes, kaasjes en een lekker drankje op tafel. Daar kun je me mee blij maken hoor!

10. Een verrassing

Maar het aller, aller leukste zijn toch wel de kadootjes die ik zelf niet kan bedenken maar waarvan ik weet dat de schenker echt zijn best heeft gedaan. Suprises are the best!

Visited 11 times, 1 visit(s) today

hema foute kerstkleding

Foute Kerstkleding van HEMA Kerst!

Bij de meeste mensen staat de kerstboom waarschijnlijk al in volle glorie te twinkelen. Wij moeten nog beginnen met optuigen, een leuk werkje voor het ...