Winactie iRobot Roomba Robotstofzuiger

Vorige week publiceerden we een winactie voor de iRobot Roomba Robotstofzuiger. We kregen enorm veel ontzettend leuke reacties van mensen die zo’n handige stofzuiger wel konden gebruiken in huis. De leukste inzendingen hebben we hieronder verzameld. Er zitten pareltjes tussen hoor! Lees en geniet.
Wat een leuke moederdag blog. Precies beschreven zoals het echte moederleven is. Want inderdaad,  een keer alleen naar de wc zou al een prachtig cadeau zijn.
De Roomba robotstofzuiger…die is zo welkom hier. Ik dacht al hip te zijn met mijn stofzuiger zonder zak:-).
Laatste had mijn jongste zoontje een bak rijst laten vallen waarmee hij zo heerlijk mee aan t spelen was in quarantaine tijd.
Ik dacht even hup alles op te zuigen maar de rijst leek wel meer en meer te worden. Steeds als ik mij omdraaide lag er weer wat. Toen zei mn dochter, mam de klep van de opvangbak zit niet goed dicht, haha. Dan kun je de hele dag wel bezig blijven:-)
Volgende keer stuur ik graag Roomba hier op af, kunnen wij lekker verder spelen!!
Groetjes,
Ingrid
Ik ben een mama van 3,
In de ochtend is het hectisch n1 1 wilt hagelslag nr 2 wilt vlokken nr 3 wilt een combi. Het regent hagels en vlokken van chocola in huis, en dat in hun pyama. Na het ontbijt omkleden haartjes doen chocola van en uit hun lijfjes peuteren en boenen. Daarna moet ik als de bliksem de vloer stofzuigen de steel uit schuiven want he ben geen hobbit de slee niet tegen de meubels slaan want mama heeft haast, ander staan ze erin, likken ze het of gaan ze er mee gooien.
En dit is alleen nog maar het ontbijt. Dan heb ik het nog niet over cake, chipjes, crackers en hun knutsel activiteiten.
De Roomba 976 Van IRobot zou hier meer dan welkom zijn, Ik denk dat de kinderen zelfs meer begrip voor Roomba zullen opbrengen voor al zn dankbare werk. Ipv tegen mama altijd maar te zeggen, je maakt herrie je loopt in de weg of de wel bekende, ben je al klaar?!
ipv de stofzuiger achter je aan te slepen alsof die niet vooruit wilt, de Roomba loslaten zodat die zijn gang kan gaan!?
Met vriendelijke groeten Risha Poeran

Stofzuigen… the never ending story ben je net klaar krabt de kat er weer fijn wat haren uit of dochter houdt haar broodje niet boven haar bord.. overal hagelslag… en nee binnen veeg je niet de kruimels op de grond.. neeheee niet dooeeehhooooeeeen !!!!! Zucht

Over haren gesproken ik snap niet dat ik en mijn dochter er überhaupt nog wat van op ons hoofd hebben! Zoveel liggen er overal elke keer weer!
Dan zegt vriendlief ben je al weer aan het stofzuiger.. ja echt 5 keer in de week minimaal!
Hoe lekker kan het zijn als die taak gedaan wordt door de roomba, misschien heb ik dan ook nog eens tijd om iets voor mezelf te doen ipv schoonmaken. Dat zou een ultiem Moederdag cadeau zijn!

Mvg hoofdstofzuiger van de Havenstraat 7 in Woerden!

Groetjew  Brenda Prins

Met de hele beestenbende en twee kinderen is het hier een komen en gaan van zand, kruimels en hondenhaar. En ik weet niet hoe het bij jullie is, maar het moment dat ik de stofzuiger weer heb opgeruimd ligt het er gewoon wéér! Een Roomba zou hier in huis dan ook zeker van harte welkom zijn!
groetjes,
Kirsten

Goedemorgen,

Wat een geschenk uit de hemel een Roomba voor in huis. Lekker met de kinderen spelen ipv het hele huis te stofzuigen. Hij kan van onder en boven een schoon paradijs maken en bij ons een lach op ons gezicht toveren.
Ik weet zeker dat iedereen dan denkt dat we een poetsvrouw hebben 🙂
Gr. Kristel Gubbels-daemen
Stel u zich eens de volgend situatie voor:
Een huishouden met 2 hard werkende moeders, waarvan 1 een complete chaoot, met ADHD. Tel daar bij op 2 pubers, 1 met ADHD en autisme en 1 met ADD, 1 jong volwassenen, met autisme en Adhd en 1 baby van 4 maanden, die liever wakker is dan slaapt en liefst de hele dag entertainend wordt. Last, but not least twee schattige, maar harige, hondjes….
Heeft u het plaatje in uw hoofd? Nou, dan snapt u vast helemaal waarom we eigenlijk niet zonder die Roomba kunnen.
Ik zal u een typische (per-corona) dag in ons huishouden schetsen. Onze jongste is rond 6 uur wakker en eist dmv luid huilen eten en aandacht. Mami (zo wordt de moeder genoemd die hem heeft gebaard) gaat met hem naar beneden, geeft hem eten en speelt met hem. Om 7 uur komen de twee pubers uit hun bed, tenminste dat is de bedoeling. Meestal blijven ze tot 7.30 snoozen en moet Mami hun bijna uit bed trekken. Zodra ze uit bed zijn gaan ze snel ontbijten, tandenpoetsen en naar school. De rommel blijft achter..
8.00 komt mama uit bed, maakt brood en koffie, extra brood voor mee naar haar werk. En ze gaat om 8.45 van huis. De rommel laat ze achter voor… Mami.
Ondertussen is onze zoon van 18 ook uit bed gekomen. Meestal ook niet erg vrijwillig, maar dat terzijde…
Hij gaat ook snel ontbijten en verdwijnt naar het station om naar school te gaan.
Wederom blijven de resten van het ontbijt achter voor Mami.
Dit was alleen nog maar de 1e 3 uurtjes van de dag. Dit proces herhaalt zich meerdere malen zodra de kinderen weer thuis komen. Ik kan dus wel wat hulp gebruiken van een elektronisch hulpje zoals de Roomba. Want stofzuigen is niet mijn meest favoriete bezigheid.
Groetjes en een fijne dag.
Stay Safe.
Patricia Bouthisma

De winnende inzending: 

Sommigen van u zullen misschien beledigd zijn als ze van hun een partner een schoonmaakapparaat cadeau zouden krijgen. Ik niet, lieve medemoeders. Ik ben sowieso nooit echt een groot liefhebber van sieraden of dure parfums geweest. Waar mijn hart wel sneller van gaan kloppen? Wat is mijn liefdestaal? Een nieuwe beste vriend, een Roomba, die spreekt die taal luid en duidelijk.

We wonen in een relatief klein huis. We hebben twee kleine kinderen, twee katten en een hond. Ik draag het hele jaar door sokken of pantoffels in mijn huis omdat we geen schoenen in huis dragen, maar onze vloeren zijn nog steeds bedekt met rommel. Dierenhaar en mensenhaar en kruimels en vuil en andere willekeurige pluisjes die vanuit de buitenwereld ons huis binnenkomen, blijven aan mijn voetzolen plakken als ik op blote voeten ga. En viezigheidjes uit mijn voeten plukken is een van mijn minst favoriete manieren om een middag door te brengen.

De enige manier waarop ik mijn vloeren vrij heb zou kunnen houden van koekkruimels en brokjes aarde, is elke dag het hele huis vegen en stofzuigen. Ik haat stofzuigen. Ik heb ook een hekel aan vegen. En het volstrekte gebrek aan plezier is waarom ik het zelden doe. Natuurlijk, de beloning is een schone vloer, wat ik ten zeerste waardeer. Maar tegen welke prijs?

40 minuten per dag. Dat is de prijs. Het is misschien een klein huis, maar het kost me ongeveer 40 minuten om het hele ding volledig te stofzuigen.

Dus ik zou natuurlijk mijn vloeren kunnen laten voor wat ze zijn. Maar als ik de vloeren gaan, gaat het allemaal. Als ik de motivatie om te stofzuigen niet kan vinden zelfs als ik weet dat het echt moet worden gedaan, zal ik niet ineens zeggen: “Oh, maar misschien ga ik in plaats daarvan wat toiletten schrobben!” Als ik iets van het schoonmaken vermijd, vermijd ik alles. Het is net als wanneer je die irritante vriendin waar je echt geen energie voor hebt vermijdt. Je kunt in diezelfde tijd niet gaan rondhangen met je wel-relaxte vrienden. Misschien ziet ze je wel. Ik wil niet dat mijn vloeren me zien rondhangen met mijn poetsdoeken.

Dus, om een lang verhaal kort te maken. Een Roomba zal niet alleen zorgen voor kruimelvrije vloeren, het zal ervoor zorgen dat ik de motivatie terugvind om mijn hele huis opgeruimd te houden!

Doe mij zo’n Roomba!

Groetjes,

Ester Postma

Ester Gefeliciteerd! De Roomba komt snel jouw kant op!

Een Roomba zou echt geweldig zijn voor ons gezin met 3 kinderen.

Wij hebben 2 konijnen, die de kinderen, zoon Bo en tweelingdochters Sterre en Nikki zelf moeten verzorgen. Ze geven ze dus netjes te eten en te drinken en verschonen ze ook. Ze krijgen dan vers zaagsel. In hun enthousiasme ging dat laatst helemaal mis. Ze probeerde de zak zaagsel met zijn drieën open te trekken. Poef! Hele zak kapot en toen lag het zaagsel door de hele woonkamer. Ontzettend veel werk om dat op te ruimen. We vinden het weken later nog onder de bank en in alle hoeken en gaten.

Ik zou dus heel erg blij worden van deze Rumba om mij te helpen mijn huis weer helemaal schoon te krijgen. Overigens niet alleen voor het zaagsel, lekker knoeien en kruimelen, daar kunnen mijn kinderen ook wat van!

Met vriendelijke groet,

Mirjam Hellingman

Jaaaaa, wat en toffe winactie!!
Deze moeder zou hier echt jullie op haar blote knietjes voor danken ( op een schone vloer)
Met een eindeloze stofwolk in ons huis …
Met een kater in de rui …
En dan heb ik ook nog een puber van 15 en een startende van 11
Denk ik dat jullie zeker zullen begrijpen dat deze Roomba mijn leven drastisch zal verbeteren …
Dus ik ga nu heeeeel hard duimen en hopen dat ik de gelukkige ben
Groetjes Lili Lindenaar
Oh, wat zou ik blij zijn met een Roomba bij ons in huis. Niet voor niets zeg ik altijd, mijn huis is geen museum, maar een huis om in te leven. Gewoonweg omdat het me niet lukt om er een museum  van te maken…
Wanneer ik denk dat alles voor elkaar is, gestofzuigd, gedweild, lijkt het 3 minuten later wel of de er een “duizendponder” met kruimels, haar en zand tot ontploffing is gekomen.
Erger nog, het lijkt alsof ik de enige ben die dat ziet. De rest stapt er gewoon overheen….
Dan kom ik uit bij een verhaal waar niemand overheen had kunnen stappen.
We hadden Zoë, toen nog boxerpup. Een heel lief meisje, waar we alles mee deden en alles voor over hadden. ( En nog steeds hebben, het is nu een dame van bijna 10).
Omdat we beiden fulltime werkten, ik gedeeltelijk vanuit huis, zat het pupje af en toe alleen thuis. Ze hoefde niet in de bench, want het ging altijd goed.
Het gíng altijd goed…..
Tot die ene middag. We waren net verhuisd en had twee prachtige potten met drietakkige orchideeën van mijn broer en zus gekregen. Deze stonden prachtig in het raamkozijn.
Of de oorlog was uitgebroken. Oorlog tussen een drietakkige orchidee en een boxerpup.
O-ver-al lag aarde. Overal… de huiskamer was bezaaid met aarde, op de vloer, tegen de muur, op de bank. Overal. En in Zoë haar mand lagen de restanten van de drietakkige orchidee.
Ze had deze heel voorzichtig uit de pot gehaald, de pot stond nog op de vensterbank. En is er waarschijnlijk mee gaan schudden als een malle. Totdat er alleen nog maar worteltjes en de drie takken van de orchidee over waren. En de kamer bezaaid was met aarde.
Waar was Roomba 10 jaar terug….
Groeten, Marloes de Vetten.

Als mijn dochter heeft gegeten lijkt het telkens alsof ze dat met haar ogen toe heeft gedaan, zo een ontzettende kruimelboel. Mijn jongste zoontje vindt het dan weer geweldig om met onze steelstofzuiger rond te lopen, waardoor deze mama niet tot echt poetsen aankomt. Overlaatst hadden mijn 4 en 6 jarigen zelf hun kamer moeten stofzuigen. Nadien wou ik de gang poetsen, wat maar niet proper werd. Toen ik de buis van de stofzuiger er af haalde, bleek deze helemaal volgepropt te zijn met propjes, Playmobil mannetjes en knutselmateriaal  Alsof ik constant gesaboteerd word om toch maar niet te kunnen poetsen…

Met andere woorden: een robotstofzuiger zou deze mama echt héél blij maken en het zou meer tijd vrijmaken om met mijn kinderen te spenderen️

Groetjes,

Goele

Hoi!

Met een hele lieve man, een schat van een kleuter en 2 boefjes van katten kunnen we zeker een Roomba gebruiken in huis! Want in ons huis word zeker geleefd, gestoeid, geknoeid en geknuffeld. Daarna hebben we natuurlijk niet altijd zin om op te ruimen dus zou de Roomba mooi van pas komen!
Met vriendelijke groet,
Irma ten Napel

Hallo mede moeders van nu,

Het lijkt mij geweldig om de Roomba te winnen.

Een drukke baan en 3 mede huisgenoten die vaak het idee hebben in een hotel te wonen.
Helaas zoals jullie allemaal weten realiseer ik mij dat ik echt niet de enige ben die een “HOTEL MAMA” runt.

Het zou super zijn als er een nieuwe huisgenoot bij komt die wel wil helpen.

Ik hou mijn fingers crossed en hoop dat Roomba binnenkort een plekje in ons gezin heeft.

Patricia Bon

Goh.. wat een herkenbare blog! Bij mij is nog steeds het favoriete cadeau met Moederdag: een mega grote Winnie de Pooh knuffel ‘voor mama’ die mevrouw (toen 2 jaar) zelf had uitgezocht. Want die zou mama vast HEEL leuk vinden.. maar Poohbeer lag uiteraard meteen vanaf dag 1 bij mevrouw in bed want hij is een beetje groot voor bij jou en papa, he mama?  Maar waarom ik echt echt ECHT HEEL GRAAG DE ROOMBA WIL WINNEN?? Omdat deze mama van 2 kids het een beetje zat is om om 00:30 nog pippies (gepofte rijst) van onder de bank te plukken, vermalen stukjes brood als spoor voor de mieren (goh waar komen die beestjes toch vandaan) en kilo’s en kilo’s zand overal en nergens vandaan stofzuigt. (Waarom vul ik dan die zandbak ook alweer bij?) Geen zand, geen pippies en mama kan in bad! Lijkt me zaaaaaa-lig! Heel veel lieve groetjes, Elisa van Dolderen-Amatsahip
Nee Rik, die schoenen moeten buiten worden uitgedaan, zeker als je pas bij de kippen bent geweest.
Manlief negeert me en wandelt richting kelder (door de keuken), waardoor er zandsporen komen, waar hij stapt.
2 seconden later, komt de wervelwind van een zoon binnen gevlogen MET zijn laarzen aan, NEEEEEEEEE.
Helaas, te laat. Ok, misschien dat ze de volgende keer er rekening mee gaan houden?
Maar helaas, mijn mannen kunnen het niet laten, om toch met hun vuile schoenen binnen te komen, daarom zou zo’n Roomba ideaal zijn, want ik kan niet met een baby continu achter hun ‘gat’ gaan staan vegen of stofzuigen en kan ons vloertje toch netjes blijven

Je kent ze vast wel, de stress-balletjes …. Of zijn het anti-stressballen? Geen idee, bij mij leverden ze in ieder geval véél stress op 😉 Mijn zoontje zat boven in zijn bed te lezen voor school. Het is al niet zijn meest favoriete bezigheid, maar het moest, dus huppakee, douchen, tanden poetsen, pyjamaatje aan en nog even lezen voor het slapen gaan. Om zijn gedachten niet te veel af te laten dwalen, gebruikt hij normaal gesproken een tangle om mee te friemelen. (dat schijnt te werken) Omdat we zijn tangle niet konden vinden (ik had hem niet uit zijn jaszak gehaald en deze zat dus in de wasmachine) gebruikte hij een stress-bal. Nooit geweten dat er zoveel zand in zo’n ding zit. Er was waarschijnlijk een scheurtje in gekomen en zijn hele bed én de vloer én achter zijn bed lag vol zand.

Yvonne Maan

Ha lieve Moeders.nu,

Ik doe eigenlijk nooit mee met winacties. Met name omdat ik heel tevreden ben met wat ik heb. Maar deze rakker kan ik niet aan mij voorbij laten gaan. De Roomba, dé robotstofzuiger staat al sinds mijn aanrijding met stip op nummer 1 op mijn wensenlijst. Wat een uitkomst lijkt mij dat in deze tijd van revalidatie. Echt, mijn man is een te gekke hulp in de huishouding maar ik gun hem wat meer tijd voor zichzelf en voor leukere dingen. Eigenlijk vind ik een man met een stofzuiger ook niet heel sexy.  Ik kan helaas nog niet zoveel in huis en deze Roomba lijkt mij de ideale partner-in-crime. Ik met mijn been omhoog en de Roomba die op commando doet wat hem gevraagd wordt. Zichzelf voedt wanneer hij een lege maag heeft en sierlijk, bijna dansend over onze vloer glijdt. Alleen de gedachte al …

Succes allemaal en sowieso een heerlijke moederdag gewenst!

Esther Perfors

hallo

Ik zou graag de roomba robotstofzuiger winnen. Mijn man heeft sinds kort een  groene robotmaaier die door de kinderen het groene schaap wordt genoemd, want hij loopt over het gras en eet het op. Ik zou graag een zwartgrijze robotzuiger willen. Die noem ik dan de grijze muis, wat die loopt door het huis en eet alle kruimels op.
groetjes Astrid Toonen

Hallo,

Ik zou deze stofzuiger erg graag willen winnen! Nu ik alleenstaand ben met een dochtertje van bijna 2 jaar blijf ik bezig met stofzuigen. Kruimels hier, kruimels daar. Een kind moet natuurlijk wel kind kunnen zijn, maar ik kom helaas niet aan vrije tijd toe omdat ik ook nog 32 uur werk. Deze roomba stofzuiger zou een super aanwinst zijn en heel erg goed van pas komen! Dan kan ik eindelijk eens goed tot rust komen en wat vrije tijd over hebben.

Met vriendelijke groet,
Melanie Haan

Goedenavond,
Als we gaan stofzuigen, stofzuigen we altijd de lekbak onder de wasmachine uit omdat hier veel pluisjes en stofjes tussen gaan zitten.
Tot op de dag dat onze stofzuiger zelf rare geluiden ging maken…en we dachten hebben we nu een robotstofzuiger .
Maar helaas de wasmachine was kapot en had super veel gelekt waardoor onze nieuwe stofzuiger zo raar ging praten. En deze ging er dus ook aan want deze kon geen water opzuigen.
Daarom doen we mee voor dit leuke robotidee….zonder te praten 😉
We hebben geen Facebook etc. Maar liken wel 😉
Familie vd Lek

Helaas ben ik een ‘snottermeid’

want ik ben allergisch voor de huisstofmijt.
Voor een goede stofzuiger is het dus de hoogste tijd.
Met deze robotstofzuiger wordt stofzuigen een feest
omdat ik nog nooit zo snel klaar ben geweest.
Met één druk op de knop
zuigt hij efficiënt en doeltreffend het vuil op
en dat vind ik top!
Met vriendelijke groet,
Inge Groenen
Jáááááááááááá…!!
Wat een WAANZINNIGE winactie kwam ik tegen op facebook
Ik wil natuurlijk hééééééééééééééééél graag deze fantastische Roomba robotstofzuiger van iRobot winnen! TE GEK
Ohhhhhhhhhhhhhhh die is echt zooooooooo ontzettend welkom!!
Een robotstofzuiger staat zowieso al een tijdje op mijn WISHLIST…
Maar sinds een paar weekjes hebben we een nieuwe aanwinst… een nieuwe familielied.. (zie foto)..
meet………….BIBI!! ️
Is het geen schatje??
Je het is absoluut een schatje.. maar sinds we deze pup hebben.. hebben we ook gelijk een hoop losvliegende haren erbij gekregen *bloos*
ik moet vaak 2 x per dag stofzuiger.. (ivm allergieen dochtertje) het is werkelijk niet bij te houden..
dus deze Robotstofzuiger is echt MEER dan welkom
Dit zou mij echt een hoop tijd, stress & moeite schelen..
dus kom maar op!
super SPANNEND!
FINGERS CROSSED,
Liefs Nathalie Hellmig
ze is erg welkom omdat onze stofzuiger alles wat hij niet mag op eten op eet en alle rommel laar liggen dus vaak een mopper in huis waar is dat schroefje gebleven wat ik van de week hen laten vallen. ja ik heb gister de stofzuiger gebruikt dus ik denk dat deze als in op geruimd wat jij eigenlijk had moeten doen naar het klussen
Met vriendelijke groet,

Gea Jager

Geachte M,

Ik kom wel eens bij kennissen over de vloer die onlangs een Robot stofzuiger hadden aangeschaft.

Mijn moeder komt daar ook wel eens en het grappige was dat die kennissen de robotstofzuiger de naam James hebben gegeven, zoals de meeste Engelse butlers worden aangeduid.

Mijn moeder had niet in de gaten dat het om een automatische stofzuiger was, zij was in de veronderstelling dat onze kennissen een echte huishoudelijke hulp in huis hadden gehaald.

Toen het tijd was om  naar huis te gaan bleef mijn moeder maar treuzelen om  te kijken waar James was en hoe de huishoudelijke hulp er uit zag.

Onze kennissen hadden dit wel in de gaten, maar bleven het spelletje meespelen en vertelden dat James die dag eerder naar huis was gegaan.

Toen we uiteindelijk richting huis gingen, vroeg mijn moeder zich steeds maar af, hoe onze kennissen zich een hulp konden veroorloven, hoe duur dit eigenlijk was en waarom zulke jonge mensen nu al een soort bediende in huis namen, dat was toch echt iets voor oude hulpbehoevende oude mensen.

Uiteindelijk heb ik mijn moeder maar verteld dat het om een automatische stofzuiger ging, het schaamrood stond haar eerst op de kaken, maar na een tijdje kon ze toch hartelijk lachen om dit misverstand.

Al met al een grappig verhaal waar ze nog vaak mee wordt geplaagd.

Met vriendelijke groet,

Willem de Wal

Ik ben 21 en heb twee zusjes, een van 19 en een van 3. Dit betekent een heel gezellig gevuld huis, maar ook rommelig en wat er allemaal op de grond terecht komt wil niemand weten. Het enige wat duidelijk is dat degene die alles opruimt negen van de tien keer onze moeder is. Deze taak willen we niet graag van haar overnemen, maar wel verlichten. Dit zou heel goed kunnen met deze stofzuiger.

Jordan ten Pas

Goedenavond.

Ik zag jullie facebookbericht over de robotstofzuiger en dacht: daar MOET ik op reageren!
Met een australian labradoodle in opleiding tot hulphond, die ik zelf trim hebben we heel wat resten van zijn haar zoals je ziet. Denk daar onze 2 graag knutselende meisjes bij en het feest is compleet!
Stofzuigen gebeurd hier dus iedere dag en deze geweldige robotstofzuiger zou mama’s beste vriend worden denk ik zomaar
Groetjes,
Denise hendrikse-groffen
Mijn tweelingmeiden hebben altijd ruzie over het stofzuigen: wiens beurt het is enzo. Dus ze hebben ieder hun vaste dag gekregen om te stofzuigen. Ook dit gaat helaas niet helemaal naar wens: nu moet de ander weleens opstaan zodat gezogen kan worden op de plaats waar zij zat. Als dat niet snel genoeg gaat, dan heb je kans dat er een mep wordt uitgedeeld met de stofzuigerslang. De Roomba stofzuiger zou een uitkomst zijn: er zit geen slang aan waarmee ze elkaar te lijf kunnen gaan.
Karin de Ruiter
Goedenavond allemaal,
Hierbij wil ik dolgraag meedoen met deze leuke prijsvraag. Naast dat ik een moeder ben van 2 geweldige kinderen die de vloer ook flink vuil kunnen maken met rondvliegende zakken ships en koekkruimels die je overal terug vind, zand onder hun schoenen en ga zo maar door heb ik sinds 7 weken 2 ongewone huisdieren genomen en dat zijn onze peking eenden Mini & Cooper! Als je het opgoogled vind je ze alleen terug als gerechten maar wat een geweldige, lieve, leuke aanhankelijke en vooral humorvolle dieren. De groei zie je elke dag en binnen 7 weken van mini baby eendje nu na een behoorlijke eend haha, zijn dol op zwemmen en duiken en ze mogen net zoals onze nijnen vrij door de tuin en binnen lopen. Heb altijd dieren gehad, honden, 3 poezen, cavia`s hamsters vissen  en dacht 7 weken geleden, vreemde tijd dus tijd voor vreemde huisdieren, maar ben er zo mega dol op. Ben de hele dag druk met zowel binnen als buiten alles schoon en netjes te houden en dat moet wel met eenden want wow die schijten werkelijk alles onder maar naast dat flapperen ze heerlijk met hun vleugels en dan heb je gelijk je hele woonkamer weer vol met pluis…. Tis echt dweilen met de kraan open en daarom zou ik dolgraag deze automatische stofzuiger willen winnen want als die nou de woonkamer en keuken schoonhoud, kan ik ondertussen na buiten daar alles schoonmaken dan 2 vliegen in 1 klap.
Groetjes,
Anneke Weevers

Mijn zoon zegt altijd; mama is weer met haar hobby bezig, als ik weer eens de stofzuiger hanteer.
Maar nee, natuurlijk is dat mijn hobby niet.
Ik heb een drukke baan, maar daarnaast wil ik het wel netjes en opgeruimd in huis hebben.
Tja, en dan zijn er van die kruimelaars in huis, die crackers eten en koekjes of nootjes.
Dan tover ik al gauw weer de stofzuiger tevoorschijn om die rotzooi van de “koekiemonsters” weg te toveren.
Maar eerlijk is eerlijk, ik besteed mijn vrije tijd liever aan een goed boek of aan sporten.
Heerlijk lijkt me dat om de deur achter me te sluiten en de robotstofzuiger zijn werk te laten doen!!
Laat ze dan maar lekker kruimelen!

Monique Stoppels

Hoi.

Hier kunnen we zo’n apparaat zeker gebruiken.
Hier is stofzuigen een dagelijkse bezigheid vanwege 3 huisdieren en een kleuter. Als zo’n robot ons eens zou kunnen helpen.
Probleem hier is, dat als er gestofzuigd is, je eigenlijk alweer opnieuw kan beginnen. We hebben 2 golden retrievers en een kat, waardoor haren overal vandaan komen. Daarnaast rent hier een kleuter rond, die wereldkampioen knoeien en rommelen is. Wij als ouders kunnen daar niet tegen op stofzuigen.
Onze jongste hond is bang voor grotere bewegende dingen, dus zo’n robot stofzuiger zal wel even wennen worden. Hopelijk worden ze de beste vrienden als hij ziet, dat dat monster hem helpt om lekkere kleuterkruimeltjes te vinden en op te sporen.
Ik denk dat ze een geweldig team worden en wij daarbij ook nog eens een mooie schone vloer!
Groetjes
Anna Knapen.

Bij mijn ouders was altijd alles heel netjes en schoon. Er was een vast schoonmaakrooster en over alles werd nagedacht. De krant moest op een bepaalde manier in de krantenbak, boeken lagen op kleur gesorteerd en er was nooit veel stof. Als er vrienden kwamen vonden ze het net een museum. Toen ik 19 jaar werd ging ik studeren. Vanwege kamergebrek ging ik eerst bij mijn grootouders wonen. Dit was een totaal andere ervaring. Mijn oma kreeg van een valpreventie adviseur het advies om haar schoenen op een vaste plek te bewaren. Ook was dit huis veel stoffiger. Mijn oma schreef in het stof op het bureau van mijn opa dat het tijd was om te stoffen. Toen ik in het stekkerwoud achter de televisie de stekker van het nieuwste apparaat eruit moest halen, vroeg mijn oma hoe wist je dat dat die was, toen ik meteen de juiste had. Mijn reactie, het was die met het minste stof. Aangezien mijn huishouden meer op die van mijn grootouders lijkt, dan die van mijn ouders, kan ik wel een robotstofzuiger gebruiken.

Met vriendelijke groet,
Ralph Beverloo

wat een geweldig gebaar, verras me maar met dit handige exemplaar, schitterend kado voor mijn 65e jaar #duimenmaar
elisabeth maria martina
Bij Moeders.Nu een geweldige roomba winnen
jullie weten wel een bijzondere actie te verzinnen
nu nog een originele reden weten te formuleren
waarmee ik vervolgens ga proberen
als winnaar uit de bus te komen
maar zoiets gebeurt helaas alleen in dromen
laat ik jullie maar heel veel succes wensen
en natuurlijk ook aan alle mensen
die meedoen aan deze fantastische stunt
het is ook eigenlijk iedereen gegunt
marlies timmermans
Beste mensen van moeders.nu,
Deze mama doet heel graag mee met deze fantastische winactie! Ik stofzuig elke dag. En dat is ook wel nodig met een kindje van 4,5 een eigenwijze kat en een luie baardagaam. Maar door mijn reuma en scoliose zou een robotstofzuiger toch wel echt de uitkomst zijn dat ik minder pijn ervaar. Want het is toch wel zwaar voor me.
Met vriendelijke groet,
Kelly Callemeijn
Hallo lieve moeders van nu,
Allereerst wens ik nu alle moeder een hele fijne moederdag vandaag. Even een dag om er even extra bij stil te staan hoe bijzonder het is om moeder te mogen en te kunnen zijn.
Ik geniet er vandaag even heerlijk met mijn 2 puber dochters van dus word een heerlijke luie moedermeidendag met veel lol en lekkers.
Even op het internet en zien we jullie win actie. Mijn dochters liggen direct dubbel van de lach, en roepen he mam dit is nou echt wat voor jou !
Ze weten dat ik het niet heb op multimedia en het is hier altijd een huis vol vrienden en vriendinnen van mijn dochters in huis. En dan ben ik net 46 jaar geworden vorige maand en vinden ze mij nog de meest coole en chille moeder omdat hier dan net iets meer mag blijkbaar……na dat zie je dan eind van de rit wel op de vloer in huis terug.
Maar alles waar ” i ” voor staat is niet voor mij weggelegd zeggen ze allemaal want de een heeft een iPod, de andere iPad, en de volgende iMac of iPhone en dan hebben hun de muziek aan en lig alles naast mij op tafel en gaat het een na het ander af of alles tegelijk en druk ik overal maar op want ik snap er niks van want alles maak ook nog een ander geluidje…..dan schiet ik in de stress en roep ik ja pak maar lekker zelf die ” iPad, iPod, iPut, iPet of iPoet want dan heb ik alweer iemand weggedrukt of is alles van slag en lachen hun zich rot natuurlijk.
En nu zien mijn dochter een “i”Robot en natuurlijk meteen de opmerking kijk mam als je die zou winnen heb je ook een apparaat wat met ” i ” begin en hoor je er weer helemaal bij….En het handige voor je is ook nog eens zonder dat jij er aan hoef te zitten werk de iRobot de Roomba 976 robotstofzuiger helemaal uit zich zelf.
Super luxe het zou geweldig zijn om dit te winnen alleen al omdat er b”i”j hoor dan.
We wachten in spanning af.

i,

De laatste weken waren erg druk met thuiswerken, juf en moeder zijn en nog veel meer. Kortom alle ballen hoog houden lukt niet helemaal. De huishoudende taken zoals stofzuigen schieten er dan wel eens bij in.
Vorige week zei mijn zoontje opeens:  “Mama, je moet maar eens stofzuigen, want er ligt een heleboel viezigheid op de vloer”
Ik was gewoon even sprakeloos …
Als het zelfs de kinderen opvalt dan moet het wel heel erg zijn!
Deze Roomba zou dus mijn redding zijn!

Hartelijke groet,

Marian Bouwens

Beste Moeder.nu,
Graag maak ik kans op die geweldige robot stofzuiger.
Wij hebben 2 katten; Gozer & Binkie en daardoor moet ik elke dag wel even stofzuigen.
Want tja haren he? Dus die robotstofzuiger lijkt me echt ideaal.
Wat ook nog grappig is: Laatst hadden we het over een robot stofzuiger en volgens mijn zoon bestaat dit niet.
Het zou leuk zijn als die dit met eigen ogen kan zien.

We hebben een chaotisch gezinnetje bestaande uit mijn oudste zoon Daryl van 23 jaar oud, onze jongste zoon Randy van 5 jaar oud, pappa Lammert die in de 3 ploegen werkzaam is en me, myself and I, werkzaam als huishoudelijke hulp, tevens zangeres en dan als moeder 🙂 Altijd maar bezig, zo’n robot stofzuiger zou erg welkom zijn. De kamer is domein van onze oudste (denk aan chips, nootjes, bittergarnituur, bezorg menu’s), de keuken waar we eten daar vliegt nog wel eens een doperwt van onze jongste over de vloer, broodkruimels van pappa die uit zijn werk een broodje gaat eten en er lopen nog een kat en een poes door het huis die dan weer in huis, dan weer buiten, dan weer in huis, dan weer… etc etc… en altijd honger hebben, daardoor ook veel rommel maken :-p Niet dat ik zelf geen rommel maak hoor, ik ben een echte knipsel bewaarder. Recepten, leuke artikelen, mag graag kleding repareren (draadjes) etc… een echt chaotisch gezinnetje

Silvia Kuiper-Swart

Hond Dozer: speelt in de tuin, maakt zich vies en zodra ik de deur opendoe om hem binnen te laten, glipt hij langs me heen en schudt zich even lekker binnen uit.
Huis: vol zand, blaadjes, gras
Zoontje Jarno: speelt in de tuin, als Dozer de bal onder de trampoline rolt, klimt Jarno onder de (ingegraven) trampoline. Hetzelfde geldt voor de zandbak. Dozer vindt het leuk als niet alleen hij vies wordt . Gevolg: Jarno van top tot teen zand. Ook in zijn kleren en schoenen. Ook al herhaal ik 10x dat hij zich af moet kloppen, toch ligt het hele huis vol zand als hij binnenkomt.
Huis: vol zand, net een zandbak
melissa van stipdonk
Goedemorgen!
Als verpleegkundige vierde ik Moederdag niet met mijn eigen kinderen, maar met alle mama’s van zieke kindjes op de Kinder Intensive Care. Heftig, dat zet je weer met beide benen op de grond. Bij thuiskomst lagen de kinderen al op bed, maar als verrassing lagen er tekeningen en zelfgebakken koekjes op me te wachten! Heerlijk!
Waarom ROOMBA m’n beste vriend zou worden? Met 3 kids, een hond en twee maal per week oppaskindjes op bezoek, is het elke dag een grote gezellige bende.. Zandpoten van onze lieve Labradoodle, hetzelfde zand onder de schoenen van de kids. Leuk die moederdagtekeningen en koekjes, maar de glitters en kruimels lagen uitgestrekt vanaf de keuken tot in de WC. M’n man doet even enthousiast mee.. Alles is relatief, het maakt je ook gelukkig, want een huis moet leven, maar wat netter zou soms best fijn zijn. ROOMBA zou m’n reddende engel zijn, zeker na een intense dag werken op de IC!
Duimen!
Yvonne
Hi there,
Ik zou ook ontzettend graag meedoen aan de moederdag actie (al ben ik een dag te laat, maar niet geschoten altijd mis)..
Mocht ik de Roomba winnen dan zou ik hem aan mijn moeder geven. Ze zegt vaakt: ”hoezo doen jullie niets in huis” – maar op het moment dat wij gaan stofzuigen is het ook niet goed omdat ze dan geen leuke dingen met ons kan doen en/of het teveel herrie maakt.
Ze stofzuigt echt heel veel in verband met de gezondheid van mijn zusje, die heeft astma waardoor stof in huis niet echt bevordelijk is.  We proberen allemaal ons steentje bij te dragen, maar ik gun haar een extra portie vrijheid door een Roomba aan haar te geven. Een Roomba in huis zou voor ons quality time met het gezin betekenen & extra handjes voor andere belangrijke taken zoals koken. Ik denk dat deze anakdote het allemaal zegt; de Roomba is meer dan welkom en ik zou niet alleen mijn moeder blij maken maar ook de rest van het gezin. Daarnaast zou ik met plezier je willen helpen met het schrijven van de uitgebreide review, leuk!
Mochten jullie nog informatie van mij nodig hebben dan hoor ik het uiteraard graag.
Fingers crossed!
Liefs,
Camille

Ik heb altijd ruzie met de slang en het snoer van mijn stofzuiger. Ik ben wel eens paar maal achter elkaar gevallen over het snoer of de stang valt van de stofzuiger monden en dan zit ik weer vast in de gordijnen. De kijken de overburen wat is daar in huis aan de gang. Het lijkt dan net of ik met een wilde slang aan het worstelen ben. Toen de buurvrouw keer vroeg zei ik dat ik in gevecht was met Hetty. Zij had niet begrepen dat dit onze stofzuiger was. En maakt zich helemaal zorgen waarom ik een vechtpartij had met ene Hetty. 😉

groeten Kim Hollemans

Goedemiddag,

Wat een leuke winactie op jullie website! Graag wil ik met jullie een nogal onhandig ‘foutje’ van mijzelf delen. Tijdens het huishouden vind ik het heerlijk om een Nederlandse serie of film af te spelen zodat ik al luisterend in de weer kan gaan. Zo ook tijdens het stofzuigen en je zou denken hoe kan het iemand overkomen, maar echt waar mij overkwam het toch echt… Ik zou gaan stofzuigen, oordoppen in, serie lopend en lekker hard aan. Kom ik er halverwege de woonkamer toch achter dat de stofzuiger gewoon nog niet aan staat en ik voor Jan met de korte achternaam bezig ben…
Hele slimme actie, gelukkig ook maar eenmalig geweest. Maar he zeg nou zelf, een robot die het over neemt kan geen kwaad, zo kan het in de toekomst nooit meer opnieuw voorkomen!

Met vriendelijke groet,

Rianne Beute

ik zou graag een robotstofzuiger winnen omdat het altijd een grote rotzooi is in mijn huis.

mijn dochter houd van knutselen en dan met name piepkleine snippertjes knippen of stansen, glitters (om te plakken) die op de grond belanden, noem maar op.

en dat naast een langharige hond die het hele jaar door vreselijk verhaart, ziet de vloer er in mijn huis niet uit waardoor ik vaak meerdere keren per dag even stofzuig.

die tijd zou ik liever aan mijn dochter en hond besteden. met een robotstofzuiger zou dat kunnen, daarom denk ik dat hij zich hier wel thuis zou voelen en wij zouden hem met open armen ontvangen in ons gezin.

co bie

Waarom kan ik een Roomba gebruiken?
Ik heb een geweldig leuke vriend waar ik gek op ben.
Maar er is 1 ding waar ik mij kapot aan erger………
Deze man kan namelijk niet eten zonder kruimels achter te laten binnen een straal van 2 meter om zich heen.
Ik blijf maar bezig (met liefde natuurlijk haha), maar een Roomba zou mij hier goed bij kunnen helpen.
Succes met het uitzoeken van een winnaar en een fijn weekend alvast!
Met vriendelijke groet,
Marleen Botter