Uitkijken naar Teen Beach Movie 2

Grease Lightning! Mijn al-time-favorite film is Grease met de jonge, nog aantrekkelijke John Travolta en de mooie Olivia Newton John. Ik heb hem denk ik wel 10 keer gezien, zo’n heerlijke feel-good movie. Ik ben zowiezo fan van alles uit de jaren ’50-’60. Het lijkt me een fantastische periode uit de geschiedenis, met die coole petticoats en vrolijke muziek, ik kan er geen genoeg van krijgen. Afgelopen jaar ontdekten mijn dochter en ik een nieuwe film die mij helemaal nostalgisch maakte; Teen Beach Movie, als je hem nog niet gezien hebt, zeker een keer kijken (we geven 3 dvd’s van deze film weg). Als je hem wel al gezien hebt: er komt een vervolg! Yeayyyy!

Teen Beach Movie

Pas in september zal Teen Beach Movie 2 meerdere malen op Disney Channel te zien zijn, dus daar kan ik nog niet downloadveel over vertellen, maar ik kan je wat vertellen over Teen Beach Movie 1. De film speelt zich af in het zonnige Californië. McKenzie is een surfmeisje en samen met haar vriendje Brady gaat ze nog een laatste golf bedwingen voor de zomervakantie weer voorbij is. Maar deze laatste golf is niet zomaar een golf. Deze golf brengt ze op mysterieuze wijze terug in de tijd. Ze komen terecht in het jaar 1960 in de favoriete film uit van Brady: Wet Side Story. Ja, het verhaal is een soort remake van West Side Story, maar in deze film strijden niet de Jets en de Sharks tegen elkaar maar de surfers tegen de bikers. McKenzie en Brady doen er alles aan om terug te keren naar de toekomst, maar raken verstrikt in de romantische verhaallijn van de film. dat brengt natuurlijk allemaal problemen met zich mee, want je kunt het verleden niet veranderen. Ze moeten eerst dit probleem oplossen voor ze terug kunnen naar hun eigen leven.

Er komt een vervolg! Yeayyyy! 

Een heerlijke film om even lekker bij weg te dromen naar de tijd van suikerspinnen en rock ‘n roll. Zoals ik al zei, wij mogen 3 DVD’s van deze heerlijke film weggeven! Over een paar weken kan ik je meer vertellen over Teen Beach Movie 2, en ook daar zal weer een leuke winactie aan verbonden zijn. Hou Moeders.nu in de gaten dus. Maar voor nu;

Wil jij een DVD winnen?

Helaas deze winactie is al voorbij! De winnaars staan op onze Facebook pagina!

 

 

 

Visited 40 times, 1 visit(s) today