Op ontdekkingstocht in de TopSki gebieden van Oostenrijk

Serfaus-Fiss Ladis, Kitzbühel en het Zillertal

In de krokusvakantie wil ik met mijn gezin op wintersport in Oostenrijk. Na jaren Frankrijk vonden we het tijd om eens iets anders te proberen. De enige opties voor ons wat betreft afstand zijn Frankrijk, Zwitserland en Oostenrijk. Helaas is Italië te ver rijden en in de Oost Europeesche landen zijn de skigebieden toch nog niet ver genoeg ontwikkeld voor ons (naar wat ik ervan gehoord heb).

Dit jaar hebben we dus gekozen voor Oostenrijk. En weet je wat nu het leuke is, ik mag deze week al op een “Fact Finding Mission” om te gaan kijken of er wel genoeg te doen is voor volwassenen én natuurlijk kinderen. Ik heb kinderen in alle leeftijden: een peuter van 3 een zoon van 10 en een puber van 13. En ja, het is best een uitdaging om voor alle drie de kinderen iets leuks te vinden. Ik ben benieuwd of dat gaat lukken in Oostenrijk.

Ik heb 8 dagen de tijd om drie gebieden in Oostenrijk te gaan ontdekken: Zillertal, Kitzbühel en Serfaus-Fiss-Ladis en ik ga je er alles over vertellen! Als jij leuke tips voor me hebt voor een van deze plaatsen, laat het me dan weten okay!

Je kunt mijn avonturen volgen op dit live blog, Instagram, Twitter en Facebook!

Hotel Chesa Monte in Fiss

vriendelijk personeel, gemoedelijke sfeer, fantastische keuken:  Dat belooft een leuk weekje te worden…

Kids entertainment in Fiss.

In de ochtend allereerst maar eens gekeken of er hier wel iets te doen is voor de kids. Het is niet druk op de piste dus de kinderen hebben alle ruimte. Wat een mooie ruime kinderpistes hier in Fiss en ook als het niet druk is organiseren ze leuke activiteiten voor de kinderen!

Broadway on Snow

Niet alleen voor de kleintjes is er genoeg entertainment. Gisteren mochten we genieten van een fantastische show in de snow. Broadway on Snow. Iedere dinsdag  vanaf 21:00 uur te zien op de slopes van Möseralm. Een show met dansers, spannende acrobaten en de ski instructeurs van de Fiss-Ladis skischool. Opzwepende muziek, special effects, kortom een show vol actie.

 

[random_content]
Visited 21 times, 1 visit(s) today