Online shoppen: toch wel heel relaxed

Af en toe kom ik iets tegen wat ik zo leuk vind, dat ik het met jullie móet delen! Misschien heb ik onder een steen geleefd de afgelopen maanden, maar ik kende hem nog niet, de webshop limango. De laatste tijd zag ik ze online zo vaak voorbij komen dat ik besloot ook eens een kijkje te gaan nemen. En ik was aangenaam verrast.

Of je al van limango gehoord hebt of niet, je zult zeker interesse hebben. Met het grote assortiment aan o.a. mode, schoenen, accessoires en speelgoed biedt limango alles wat een moeder en haar gezin nodig heeft. Zo kun je lekker shoppen vanuit huis zodat je meer tijd voor jou en je kinderen over hebt, precies zoals ik het leuk vind. Mij zie je niet zo gauw in een winkelcentrum winkel in winkel uit met een peuter onder mijn arm tegen komen.

limango

Opgericht in 2007 in het zuid-Duitse München is limango inmiddels Europa’s grootste online shop voor de gehele familie. Sinds 2011 is limango ook in Nederland actief. Het doel van limango is om moeders iedere dag te verrassen met het aanbod. Hierbij staan de kwaliteit en goede prijzen voorop. Elke dag starten er nieuwe acties van topmerken voor zowel jou als ook voor de rest van je gezin. Of je nu een aanstaande mama bent of al kinderen hebt die naar school gaan, bij limango vindt elke mama wat zij zoekt.

Grote Nederlandse en internationale topmerken hebben inmiddels hun weg gevonden naar limango en deze komen dan ook regelmatig terug in het aanbod. Het aanbod omvat echter meer dan alleen deze grote Nederlandse en internationale topmerken. Veel klanten geven ook aan het erg leuk te vinden om nieuwe of kleine merken te ontdekken bij het shoppen. Door de variatie in het aanbod zul je dus altijd iets kunnen vinden. Niet alleen voor jezelf, maar ook voor je familie.

Meld je dus aan bij limango als je op zoek bent naar grote Nederlandse of internationale topmerken, of juist pareltjes wilt vinden die je nergens anders tegenkomt!

Oh ja, zorg dat je je browser niet open laat staan op de site van Limango als je een pubermeisje in huis hebt…

Visited 7 times, 1 visit(s) today