Netflix redde mijn relatie

Een poosje geleden schreef ik een artikel over hoe mijn Netflixverslaving mijn leven beïnvloed. Direct daarna werd ik benaderd door Linda Magazine of ik in hun blad wilde vertellen over mijn verslaving. Maar ja… als je regelmatig mijn artikelen leest weet je dat je veel van wat ik schrijf met een korreltje zout moet nemen. Jammer, Linda, ik doe niet mee.

Alle gekheid op een stokje. Ik ben dan niet echt Netflix verslaafd en het heeft ook niet echt mijn relatie gered, die was al goed. Maar het speelt wel een belangrijke rol in mijn relatie en blijkbaar zijn wij niet het enige koppel. Netflix heeft namelijk onderzoek gedaan naar wat je kijkgedrag zegt over jou en je relatie.

Netflix-partnerschap

Zo blijkt dat meer 51% van de ondervraagden aan geeft dat het delen van een Netflix account een belangrijke stap in de relatie aangeeft. Zeg maar het equivallent van “ik-maak-een-plank-in-mijn-kast-voor-je-leeg”.  Dus, als je nieuwe lover je zijn Netflix wachtwoord geeft, dan kun je ervan uitgaan dat het wel snor zit tussen jullie.

 

IJsbreker

Daarnaast is Netflix ook een mooie ijsbreker tijdens een eerste date. Praten over Films en TV shows zijn toch wel nummer 1 als het gaat om gespreksonderwerpen. Veel populairder dan praten over je werk, sport of politiek. Dus, zorg dat je, voor je gaat daten, op de hoogte bent van alle nieuwe Netflix shows.

Als je er dan tijdens een date achterkomt dat jullie dezelfde series leuk vinden dan kan de date wel eens uitlopen op echte Showmance! Vind je je flirt echt heel leuk en wil je de boel een beetje in jouw voordeel pushen, bestudeer dan goed zijn online dating profiel of zijn social media accounts om te zien welke series hij leuk vindt. 

Ultieme Liefde

En als je dan eindelijk een relatie hebt, dan is het een avondje samen bankhangen echt de Ultieme liefde. Want 72% van de ondervraagden geeft aan dat ze het liefste thuis samen op de bank een leuke serie kijken. Dus, heb je een date op de agenda staan voor Valentijnsdag, vergeet dan niet eerst je goed in Netflix te verdiepen!

 

Rondreis door Portugal met kinderen

Deze zomervakantie zijn we niet écht op vakantie geweest met de kinderen, althans, dat vinden de kinderen; het weekje in Drenthe telt niet  (hoezo, verwend). ...