Karin Slaughter “Mooie meisjes”

Wanneer Claire Scott hoort van de melding over een vermist meisje moet ze terug denken aan het mysterie met haar eigen zusje dat nooit werd opgelost. Haar leven zal nooit meer hetzelfde zijn als ze de waarheid over de verdwijning van haar zusje 20 jaar geleden boven water komt.

Karin Slaughter weet de spanning er continue in te houden en je kunt het boek bijna niet weg leggen. Het is een mooi en spannend thrillerverhaal dat je met ingehouden adem in een ruk uit leest. Soms vind ik de weerzinwekkende taferelen die zich met de meisjes in de schuur af hebben gespeeld langdradig maar wel zeer tot de verbeelding sprekend. Het is een ander soort boek dan wat ik van Slaughter gewend ben maar wel zeer de moeite waard.

 

 

 

Speelgoed of kartonnen doos?

Mijn ouders brachten laatst een grote set van Little People mee waar mijn dochter hartstikke lief mee ging zitten spelen. De volgende ochtend was ik ...