In de wolken met Wolkedewietje

Op Pinterest had ik ze al voorbij zien komen. Mooie houten planken voor aan de muur met leren riemen.

 

Een smalle uitbouw van 8 meter lang waar een keuken in staat, moet je niet te vol bouwen. En daarom wilde ik vooral geen bovenkastjes in de keuken. Een lang recht aanrechtblad en daarboven slechts wat decoratie, op die houten planken.

Ik vond ze bij Wolkedewietje. Eigenlijk passen de planken in ongeveer elke woonstijl, ook omdat je de kleuren van de riemen zelf kunt kiezen. Zowel in een landelijk, industrieel of Scandinavisch interieur zie ik ze terug. Het leer kun je kopen in verschillende kleuren blauw, geel, grijs, groen etc. maar de mooiste vind ik toch de natuurlijke leerkleuren. Ook het formaat plank kun je kiezen en de dikte er van, zodat het perfect in je interieur past.

Voor mijn keuken kies ik oude planken van steigerhout met cognac-kleurige dragers. Omdat die kleur zo mooi staat op de groene achterwand. Wat het helemaal af maakt, zijn de RVS kapjes die je over de schroeven klikt.

En ik heb meteen bijpassende leren riempjes gekocht om een handdoek en theedoek aan op te hangen.

Mijn keuken zelf moet ik nog pimpen. En al heb ik besloten dat dat echt een project voor later is, maak ik toch alvast wat foto’s van de leren handgrepen. Daarmee verander je in een handomdraai (toevallige woordspeling) de totale look van je keuken.

 

Visited 78 times, 1 visit(s) today

melk gebit

Is jouw kind een koe?

Vreemde titel misschien, maar denk er eens over na. Ik woon in de Achterhoek en ben opgegroeid tegenover een paardenwei. Tegenwoordig hebben mijn ouders koeien ...