Ik heb klaarblijkelijk superkrachten

Supermom

Ik ben eruit, dit móet het zijn: Ik heb superkrachten. Superkrachten die niemand anders in mijn huis heeft. Want, in mijn huis ben ik klaarblijkelijk de enige persoon die het volgende kan:

1. De w.c. rol vervangen

Misschien hebben ze het hele “pak-en-trek” mechanisme nog niet helemaal door, of zijn ze bang dat hun vinger tussen het klepje en de rol komt, maar echt hoor. Het is geen hogere natuurkunde. (Oh en uhhh, twee velletjes op het rolletje laten zitten zodat je de rol niet hoeft te vervangen is valsspelen!).

2. Verpakkingen weggooien.

En dan voornamelijk de papiertjes die om een cupcake zitten en de doosjes van de schatkist snoepjes. Meestal vind ik die op het aanrecht, op nog geen meter afstand van de vuilnisbak!

3. Lege flessen en pakken weggooien of recyclen.

Normaal gesproken blijven ze op het aanrecht staan, soms kom ik ze tegen in de koelkast. Alsjeblieft mensen! Het is toch veel makkelijker om een leeg pak melk in de prullenbak te gooien in plaats van terug te zetten in de koelkast??

4. Sowieso iets weggooien eigenlijk

Dit gebeurt toch niet alleen in mijn huis hé? De vuilnisbak staat DAAR. Op nog geen 3 stappen loopafstand vanuit elk punt in de keuken.

5. Zien dat de vuilnisbak vol is

Ik kan alleen maar aannemen dat dit iets te maken heeft met het daadwerkelijk weggooien van de rommel. Ik denk letterlijk dat ik de enige persoon in deze familie ben die de vuilnisbak überhaupt kan zien. Dit is écht een klote superkracht!

6. Een handdoek terug ophangen

Mijn peuter krijgt een vrijkaart voor deze taak, want hij kan nog niet bij het haakje. De rest kan de pot op! Raap die handdoek op en hang hem op. Maar ja, dat gebeurt dus niet.

7. Vuile was IN de wasmand gooien.

Vuile was vóór de wasmand gooien is gewoon in een woord gemeen. Serieus… HIJ STAAT DAAR.

8. Vuile vaat in de vaatwasser zetten

Daar is dat ding speciaal voor gemaakt. Het zit zelfs in de naam: VAAT-WASSER. Zelfs een circusaap kan een vies bord herkennen en in de vaatwasser zetten. Waarom is dit zo verwarrend voor ze?

9. Vragen beantwoorden

Ik stel het op prijs dat iedereen denkt dat ik alles weet, maar echt hoor, je komt vanuit een andere kamer naar me toe om me iets te vragen terwijl je vader zojuist nog naast je stond. Geef hem een kans, ik weet zeker dat hij bijna net zoveel weet als ik.

10. Zoekgeraakte spullen terugvinden

Mijn huisgenoten lijken te denken dat iets zoeken wat ze kwijt zijn betekent “op één plek in de kamer blijven staan en mopperen dat ze het niet kunnen vinden”.

11. Eten vinden in de koelkast

Ze denken ook dat eten zoeken in de koelkast betekent “met de koelkast deur in de hand staan wachten tot het eten spontaan in hun andere hand valt”.

12. Eten zoeken in de deur van de koelkast

Theoretisch zou dit makkelijker moeten zijn toch? Het staat precies daar. In de deur, nee, de DEUR, dat ding dat je in je hand houdt.

13. kusjes geven na een val partij

Okay, ik geef toe, dit is écht een superkracht. Hoewel ik vrij zeker ben dat de lippen van papa bijna net zo magisch zijn als die van mij.

Ik weet dat ik onvervangbaar ben als moeder en zo, maar ik ben ook 99.8% zeker dat ik niet de enige ben die alle dingen op dit lijstje kan uitvoeren!

Nog meer leuks lezen?

Het lulletje-van-de-klas-hesje

Vrolijk kwispelt hij mijn vierkante meter in: jongste zoon. Ze gaan vloggen met de klas. Het doet me goed om hem zo te zien. Mijn uit de kluiten gewassen achtstegroeper zit lekker in zijn vel. Dat was niet altijd zo. Lang was hij een buitenbeentje, met zijn ADHD en impulsiviteit. Niemand die de regels van persoonlijke ruimte zo vaak overtrad als hij. Maar, hij leerde om af te wachten. En om niet iedereen zomaar te knuffelen. Om de golden retriever in hem te bedwingen, tot een ander daaraan toe is. Sinds hij dát kan, heeft hij echte vrienden. ‘Daar moet […]

0 comments

De Mommy Me-Time Mythe

Voordat ik kinderen kreeg, ging ik uiteraard wel eens naar de kapper. Gewoon “puntjes knippen” noemde ik dat. Een standaard routine, niks bijzonders. Nu ben ik moeder en ga ik nog steeds naar de kapper, maar als ik nu zeg dat ik naar de kapper ga, dan roepen mijn vriendinnen en ja, zelfs mijn echtgenoot “geniet van je me-time”.  Het is in wezen hetzelfde, maar nu wordt het puntjes knippen van mijn haar verondersteld een soort traktatie te zijn. Het spijt me, maar naar een kapsalon gaan en 45 minuten naar mijn eigen ellendige gezicht staren, is niet mijn idee van […]

0 comments

Voor ieder sterrenbeeld een vibrator

Eén van de voordelen van het hebben van menselijke namen voor seksspeeltjes, is de mogelijkheid om ze te personifiëren. Omdat het januari is, besloot LELO nu eens geen samenvatting van het afgelopen jaar te geven maar in plaats daarvan zich te verdiepen in astrologie. Nadat op veel astrologische websites de persoonlijkheidskenmerken van de sterrenbeelden waren geanalyseerd, hebben zij gekeken welk seksspeeltje bij jou en je seksuele relatie past. Lees hieronder de resultaten.   Vissen – LELO Tiani 2 In harmonie met hun omgeving en hun empathie, zijn de Vissen op hun best als ze zich eenmaal veilig voelen in hun […]

0 comments

Uitgelichte afbeelding: Shutterstock