Gezocht: Ergste Driftbui Ever

driftbui

Ja ja, we weten het, jouw kindje is fantastisch, slim, schattig etc. Maar… ieder kind, hoe lief ook, heeft ooit wel eens een driftbui gehad:

De ingezonden driftbuien vind je onderaan dit artikel!

via GIPHY

Heeft jouw kind bijvoorbeeld wel eens zo’n mega driftbui in een vliegtuig gehad dat je het liefst met een parachute naar buiten was gesprongen?

Of misschien was jouw “worst tantrum ever” in een supermarkt:

Of ben je moeder van een tweeling en heb je onlangs nog genoten hebben van de zeer gevreesde dubbele driftbui?

Maar het kan zomaar zijn dat je nu dit aan het lezen bent en denkt, pff, dat is nog niks, moet je mijn verhaal eens horen!

via GIPHY

Wat jouw hilarische driftbuiverhaal ook is, wij willen het horen! Deel je verhaal op onze Facebookpagina of stuur het door via email: info@moeders.nu en wie weet plaatsen we je verhaal op Loedermoeder.nl en Moeders.nu

***

Ingezonden Driftbuien

Ingezonden door Maartje Molenaar van Zeevruchten

https://www.facebook.com/maartje.molenaar.733/videos/652657271439141/

Lieve mede klanten in de ah…boos met je hoofd schudden en geïrriteerd sssttttt en andere hulpvaardige snauwen tegen een nog geen twee jarige sissen help echt enorm. Dank voor de geestelijke ondersteuning. Morgen kom ik weer boodschappen doen. Komen jullie ook weer?? Lijkt me enig!!

Ingezonden door Tas Puts:

Ik kan kiezen uit een hele collectie want mijn zoontje Mick (2,5 jaar) heeft voor de lunch al minimaal 5 driftbuien gehad. Loedermoeder die ik ben, maak ik daar foto’s van (voor als ik ooit in mijn hoofd haal dat ik een derde wil):

Mick wilde een mandarijn. Nadat ik die hele strakke mandarijn gepeld had, wilde hij ineens een banaan. Toedeloe.

hij wilde een bepaald liedje horen. Ik wist niet welke en hij zelf blijkbaar ook niet.

lekker naar huis wandelen. Hij wilde niet lopen, niet in de wagen, maar getild worden. Dat wilde ik dan weer niet.

Ingezonden door: Dagmara Dominicus

Hij mocht geen ‘drinke’ van mij... vond hem iets te jong voor een Wieckse 

Hij mocht geen ‘drinke’ van mij… vond hem iets te jong voor een Wieckse… 

Ingezonden door: Dagmara Dominicus

We noemden hem Bij ipv Giraffe

We noemden hem Bij ipv Giraffe

Visited 50 times, 1 visit(s) today

Online dating als single moeder

Je kunt als de kinderen in bed liggen met de laptop op de bank op je gemak contact maken met alleenstaande mannen. Je bent nu eenmaal ...