Bitcoins, Ripples, Crypto? Abracadabra?

 Ik stond op het schoolplein te wachten op mijn zoontje, toen een andere moeder mij vertelde over haar nieuwe ontdekking. “Sinds kort handel ik ook in crypto”, zei ze heel nonchalant. Dat was de eerste keer dat ik hoorde over LiteBit. In eerste instantie kwamen er vraagtekens bij mij naar boven. Ik was geïnteresseerd, maar toch terughoudend. Dat is toch niks voor mij? Om heel eerlijk te zijn, wist ik niet zo goed wat dat crypto nou precies inhield. Ze had me door. “Gek hé? Vond ik ook aan het begin, hoor.” Pfew, gelukkig. Ze legde mij verder uit: “Eigenlijk handel je in digitaal geld, door middel van bijvoorbeeld de Bitcoin koers of Ripple koers, en dat geld bewaar je in een digitale portemonnee. Je kan het immers niet vasthouden.” Oké, oké… Ga verder, want hoe betaal je dan precies? “Elke eenheid heeft zijn eigen wachtwoord, met dit wachtwoord kun je betalen. Zie de betaling als een email die je stuurt met een geheim wachtwoord, waarmee je de ontvanger toegang hiertoe geeft.” Klinkt logisch, maar hoe kom je dan aan die crypto? Ik had namelijk nog geen , of wat dan ook. Toen vertelde ze me over LiteBit.

LiteBit is een platform waar je veilig, eenvoudig en persoonlijk kunt handelen in crypto. En wat het allerfijnst is? Je kunt je cryptocurrencies kopen met normale euro’s via iDeal, precies zoals hoe je elke maand je kleding koopt bij bijvoorbeeld Zalando of H&M! Toen ik eenmaal thuis kwam, zette ik mijn zoontje achter zijn Nintendo Switch en ging ik gelijk op onderzoek uit. Ik ben inmiddels al een aantal weken op weg en ben ik helemaal into de cardano koers, en dat allemaal met dank aan LiteBit!

Wat ik super prettig vind aan LiteBit is dat er 24/7 een Customer Support Team klaar staat om al mijn vragen te beantwoorden. Ze geven me écht persoonlijke adviezen. Daarnaast is hun interface simpel ontwikkelt, zo kan je eenvoudig instappen. Het is namelijk helemaal ingericht voor nieuwe investeerders. Door middel van de portfolio module kun je helemaal monitoren hoeveel winst je maakt bij elke investering. Verder maken ze gebruik van hun eigen LiteBit wallet. De verschillende cryptocurrencies hebben elk namelijk een eigen netwerk, deze kunnen niet met elkaar communiceren. In je LiteBit account kun je al jouw verschillende crypto’s terugvinden op één centrale plek, super handig!

Voor mij was het vinden van LiteBit net het duwtje in mijn rug dat ik nodig had, om in te stappen in het crypto traden. Ik raad het dan ook al mijn vriendinnen aan, om eens een kijkje te nemen door de handige LiteBit app te downloaden. De veiligheid, eenvoudigheid en persoonlijke hulp van LiteBit maakt het, voor onervaren investeerders zoals jij en ik, zeker het overwegen waard.

Visited 16 times, 1 visit(s) today