17 alternatieven voor beschuit met muisjes

alternatieven beschuit met muisjes

Zuleihka schreef vandaag een leuk artikel over beschuit met muisjes. Zodra ze bevallen is van haar kindje wil haar zoontje graag iets leuks trakteren op school, maar ja, beschuit met muisjes is natuurlijk uitermate ouderwets en levert bovendien te veel rommel in huis op waar je als zwangere niet op zit te wachten. Daarom, in dit artikel 17 alternatieve kraam traktatie ideetjes:

1. De Kraamtompouce

2. De kraamtaart

3. Kraam Marshmellows

4. Kraam Soes

5. Kraam Oreo’s

6. Kraam koekjes

7. Kraam cakejes

8. Kraam Spek ballen op een stokje

9. Kraam Roze koeken

10. Kraam Soepstengels

11. Kraam lange vingers

12. Marsepein kraam koeken

13. Kraam stroopwafels

14. Nijntje Kraam koekjes

15. Kraam IJshoorntjes

16. Kraam Donuts

17. Kraamzoenen

Nog meer leuks lezen?

Afscheid nemen van je luiertas

Een paar dagen geleden was ik in het openbaar mijn luiertas aan het uitruimen. Ik zat met mijn vriendin te kijken bij de zwemles van de oudste en mijn jongste zat een beetje te jengelen. Ik ging in mijn tas op zoek naar de lolly die ik er vorige week nog had in gestopt (ja ik ben zo’n moeder die haar kinderen lolly’s geeft om ze stil te houden). In plaats van de lolly vond ik een Skylander, wat stukjes oude peperkoek (ieuw), gesmolten chocolade, een knuffeldier en de zwembril die mijn zoon nu dus niet op heeft. En heel […]

0 comments
Techniek Nintendo Labo

Nintendo Labo Voertuigen

Na het grote succes van de eerste set (welke ook genomineerd is voor Speelgoed van het jaar 2018) komt Nintendo Labo nu met een nieuwe serie: Nintendo Labo Voertuigenpakket. De introductie van Nintendo Labo – het DIY pakket waarmee je zelf accessoires voor de Nintendo Switch kunt maken – was een goede zet van Nintendo. Labo is een mooie mix tussen leuk speelgoed en nuttige leermiddelen. Je kunt je eigen kartonnen piano bouwen, je krijgt les over hoe bepaalde dingen technisch in elkaar zetten, je creativiteit wordt gestimuleerd én je kunt onwijs leuke computerspellen spelen met de dingen die je […]

0 comments
Bert en Ernie een stelletje

Bert en Ernie, wel of geen koppel? Wij vinden daar wat van!

Mijn favoriete tv koppel, Bert en Ernie, blijkt toch echt een stel te zijn! Komt niet echt als een verrassing. Ze kibbelen constant over alles, wonen samen, slapen in één kamer. Uuh, ja dat is wel duidelijk toch?! De oudste van 8 kijkt graag naar het Jeugdjournaal. Als hij op school in de klas het nieuws bespreekt, komt hij altijd thuis met grootse verhalen om mij mede te delen. Alsof ik zelf niet naar het NOS Journaal gekeken. Maar goed, hij wil nu graag een abonnement op Kidsweek. Dus ik heb mij gisteren verdiept in deze wekelijkse kinderkrant. Tot mijn […]

0 comments

Uitgelichte afbeelding: Shutterstock

Thuiswerk

Hoe vind je goed thuiswerk?

Als je thuiswerk zoekt, dan is het belangrijk dat je gaat kijken wat er zoal mogelijk is op dit gebied. Op internet kun je veel ...