XL Unboxing event

XL Unboxing Event

Als jij het woord ‘unboxing’ hoort, denk je dan ook aan Ready2robot, Lol Surprise en Poopsie Slime Surprise? Ik sinds afgelopen woensdag dus wel. Ik mocht weer met de kids op stap en dit keer waren wij uitgenodigd voor het XL Unboxing Event, georganiseerd door MGA Entertainment. Whoop whoop! Ik mocht weer even kind zijn.

Zijn we er al Grote Smurf?

Afgelopen woensdag was het gekkenhuis toen de kids uit school kwamen. Snel wat eten en drinken, omkleden en gaan met die banaan. Het was party time! De heenweg was, zoals altijd, één grote discussie tussen mijn 2 oudste kids. Zusjelief van 4 is de laatste tijd heel aanhankelijk en haar oudere broer van 8,5 (vergeet vooral die “en een half” niet) vindt knuffelen steeds minder cool. Gemekker onderling en niets was goed. We waren op weg naar een feestje maar de feeststemming zat er niet nog niet goed in. Maar ook de vraag of we er al zijn. Nee, zie je ons huis niet?! De reistijd is een half uur, geen 5 seconden!

Gelukkig sloeg irritatie om in blijdschap toen wij in Amsterdam op locatie aankwamen. Ineens had ik poeslieve, goed luisterende dotjes (Ook maar goed want ik ben zo een moeder die zich zo omdraait en naar huis terugkeert. Aint nobody got time for that ?.) die alleen maar aan één ding dachten: WAT ZIT ER ACHTER DIE DEUREN?

Let the unboxing begin

De kids weten dat als het ergens druk is, wij juist het tegengestelde doen. Chill modus aan, we zien wel hoe ver wij komen. Wordt er geduwd, geruzied, voorgedrongen of wat dan ook, dan mogen ze van mij niets aanraken behalve mijn handje. Yup, lekker hand in hand met je mama lopen terwijl iedereen lol heeft. En denk je dat ik ga doen waar jij zin in hebt? Nope, ik ga met volwassenen praten, naar de wc, folders lezen, kortom alles waar JIJ absoluut geen trek in hebt.

Ja, dan functioneer je ineens wel in het openbaar ?. Dus wij hebben heel rustig alles, maar dan ook ALLES uitgeprobeerd en nog eens geprobeerd. Er waren 3 kamers gevuld met allerlei leuk speelgoed wat zij mochten unboxen in 2 uurtjes tijd. Op tv zie je allerlei reclames van speelgoed en als ouder weet je niet waar je uit moet kiezen. Kids vinden alles geweldig maar ik zie geluid = overlast, licht = overlast, glitter = overlast. Kortom, ik zie er juist niet de lol van in. Maar daar zat ik dus woensdagmiddag, omringd door Ready2robot, Lol Surprise en Poopsie Slime en ik vond het heerlijk. Ik hoefde de troep niet op te ruimen dus, do your thang and go your gang!

Schudden maar

Waar moet je beginnen als je 3 fun rooms (groen, roze en blauw) mag ontdekken? Gelukkig had iedereen aan het begin een polsbandje gekregen en werd de groep kids opgesplitst. We hebben de Poopsie badkamer ontdekt, de kleine meid had hem graag mee naar huis gewild. Hoe mooi is het om number 2 te doen op een toilet met een regenboog erop? Blijkbaar is dat awesome, ik zie het minder zitten. De kleine meid wilde graag alle speeltafels ontdekken en heerlijk knutselen en knoeien. Diy maar dan zonder op te hoeven ruimen. Ik vond het dus prima. Zoonlief wilde naar de robots en stoeien in de ballenbak en de ring in met zijn zusje. Van flink schudden naar de ballenbak, dan weer knutselen en unboxen.

In iedere kamer stond ook een tafel met allerlei versnaperingen. In de eerste kamer waren de kids nog geïnteresseerd in al die lekkernijen maar bij 2 en 3 was er alleen nog maar oog voor de grote helium ballonnen. Vooral die ene mooie unicorn was meteen gespot. Om de onderlinge frustratie kwijt te raken, mochten ze nog even een ronde boksen. Het grappige was dat één lieve medewerker dacht dat de kleine meid te hard werd gemept door de grote broer. Hij moest eens weten hoe het er normaal aan toe gaat. Het is een godswonder dat die kerel nog geduld heeft ?. Het is echt een troela haha. Ze mekkert graag als ze zogenaamd auwie heeft en als je dan vraagt wat er is, geeft ze je zo een lel met een opblaasbare handschoen. Aan het einde had ik 2 geschminkte uitgeputte en voldane kids. Als verrassing mochten ze ook beide een helium ballon uitkiezen. Gang!

XL Unboxing Event

Gevonden voorwerpen

Ik moet wel wat opbiechten. Ik ben het type mama wat overal foto’s van maak en die bekijk ik thuis op mijn gemak. Je kent het wel. Ok, my confession, I did it. Op zo een dag als woensdag krijg je als moeder van alles in je hand geduwd wat je even vast moet houden. Dus ik sjouwen van kamer naar kamer. Aan het begin kregen de kids een heerlijk welkomstdrankje aangeboden en daar ging het fout. Slecht idee om een vruchtje in het champagneglaasje te doen maar ze hadden niet op mij gerekend natuurlijk. Ik raak namelijk altijd wat kwijt. Laat dat nou dit keer dat vruchtje zijn. Die wilde de kleine meid bewaren en toen ze het aan mij vroeg, was het verdwenen uit het glaasje. Nu kan ik me herinneren dat ik iets liet vallen maar niets op de grond kon vinden. Thuis zag ik op de foto mijn verloren framboosje liggen, geplet en vertrapt. Arm tapijttegeltje. ? En dat was niet het enige wat ik onderweg kwijt raakte. Toen ik met de kids naar buiten liep, ging het touwtje van één van de helium ballonnen los. Wij hadden geen handen vrij dus daar ging die mooie zilveren ster. Neen, lieve bewoners van Amsterdam, dat was geen U.F.O. Note to self, meer oefenen met knopen leggen.  Tip voor de organisatie, laat het vruchtje achterwege als ik erbij ben. ?

Visited 6 times, 1 visit(s) today

appel crumble slow cooker

Zoete slowcooker recepten

Je hebt waarschijnlijk al talloze avondmaaltijden gemaakt in je slowcooker, maar wist je dat je dat handige apparaat ook kunt gebruiken om zoete gerechten te ...