Play & Go maakt korte metten met rommel

Laatst zag ik een handig product voorbij komen op Pinterest; De Play en Go speelmat en speelzak. Dit is een kleurrijke speelzak en speelmat in één.

play and go4Het eerste wat ik dacht was: “hey, dat is handig voor al die legoblokjes”. Regelmatig wordt er hier een grote bak lego omgekiepert op het kleed, dan wordt er een half uurtje mee gespeeld en kan ik vervolgens op mijn knieën alle blokjes weer bij elkaar gaan rapen. Met een Play en Go is dat zoveel makkelijker. Als de kinderen met de lego willen spelen spreiden ze de zak uit en kunnen ze graven en zoeken zoveel ze willen. Is het tijd om op te ruimen? Je trekt gewoon de koortjes bij elkaar en het zit weer in de zak.

close-upVooral nu mijn jongste zoontje overal rondkruipt en alles in zijn mond stopt ben ik helemaal voorzichtig met rondslingerende lego blokjes. Met een Play en Go is het nu wel heel makkelijk opruimen. De Play en Go lijkt me ook makkelijk voor als we naar oma gaan. Ik neem regelmatig wat autootjes, knuffeltjes en andere spulletjes mee voor de jongste. Als we bij oma zijn kan ik de zak openen en heeft hij direct een fijn kleed om op te spelen. Ideaal!
Of je nou lego, duplo, blokken, poppen of autootjes wilt opbergen: je kunt het allemaal kwijt in de enorme ronde zak van 140 cm doorsnede. Play& Go is het ideale cadeautje voor Sinterklaas of Kerst. De zakken zijn verkrijgbaar in zes klassieke kleuren en in zes verschillende prints. Ze zien er leuk en vrolijk uit en je kunt ze aan de lussen makkelijk aan een deur hangen. En of je kind nou 1 of 10 is: de zakken zijn en blijven even handig.

Een ding weet ik zeker, bij mijn kinderen zit er een Play en Go in de schoen dit jaar!

 

Visited 13 times, 1 visit(s) today

De ideale badkamer voor een gezin

Wanneer wij moeders spreken over de ochtend- of de avondspits, hebben we het zeker niet over achteraansluiten aan een eindeloze rij auto’s. Nee, onze ochtend- ...