Mijn perfecte Cheesecake recept

Miljuschka Witzenhausen, 24 Kitchen-chef en bakexpert in het RTL programma ‘Ja, ik wil… een taart!’ heeft speciaal voor Moeders.nu een cheesecake recept geschreven.  Ik mocht de cheesecake zelf samen met Miljuschka gaan bakken in het Inspiratiehuis 20|20 in Hoofddorp. Natuurlijk houd ik zo’n prachtig recept niet voor mezelf, maar deel ik het graag met je.

Heb je de smaak van het bakken van Cheesecakes helemaal te pakken? In het nieuwe boek van Miljuschka ‘Lekker Miljuschka’ laat ze zien dat er ontzettend veel mogelijkheden zijn met cheesecakes. En in de Serie 8 oven van Bosch kunnen ze bijna niet mislukken!

Als je mijn Cheesecake gaat bakken, stuur je me dan even een fotootje?

recept

Mijn perfecte cheesecake

Visited 10 times, 1 visit(s) today

Lente… tijd voor innerlijke schoonmaak

Ben jij  “uitgeslapen” en kom je na die lange winterslaap weer eens uit je holletje? De lente is in aantocht en die staat toch een beetje voor ontwaken, lichtheid, bloei ...