Luieruitslag, wat nu?

Ik moet iets bekennen… het is me wel eens gebeurd (wel eens vaker dan eens ook) dat ik mijn kleintje veel te laat een schone luier gaf. Even voor de duidelijkheid en voordat het Bureau van Jeugdzorg hier op de stoep staat; gewoonlijk krijgen die schattige billen van mijn zoontje heel vaak een droge luier hoor. Maar er zijn wel eens situaties voorgevallen waarbij het niet helemaal liep zoals gepland.

Natuurlijk heeft hij dan net een luier-tsunami

Oeps

Dan verliet ik het huis voor een snelle boodschap die veel langer duurde dan ik had verwacht. Natuurlijk heeft hij dan net een luier-tsunami en ik geen verschoningsspullen IMG_6484bij me. Of misschien stond ik op het punt om mijn oudste zoon naar school te brengen en zag (ahum) ik niet dat mijn jongste zijn “ik-ben-aan-het poepen” gezicht liet zien. Net nadat ik hem verschoont, in zijn winterjas, wanten, muts en snowboots had gehesen. (Trouwens, dat was dezelfde dag dat ik waarschijnlijk niet in de gaten had dat mijn oudste twee verschillende schoenen aan had).

Naïf billencreme

Diaper-Cream-front-438x1024Gelukkig veroorzaakten deze “ongelukjes” niet altijd luieruitslag maar een enkele keer wel. Al sinds de eerste keer dat hij rode billetjes kreeg gebruik ik de billencréme van Naïf. Dit is een hele fijne créme die, echt, na één keer aanbrengen de luieruitslag vermindert. De billencrème van NAÏF bevat vitamine E en kamille zodat het goed hydrateerd. Er zit extra veel zinkoxide in voor een verzachtende en beschermende werking. Maar het allergrootste pluspunt van de Naïf billencreme is de geur. Hij ruikt echt heerlijk.

Ontdekking

Nog een ontdekking: ik heb regelmatig last van die kleine velletjes langs mijn nagels. Echt heel vervelend en behoorlijk pijnlijk. Na het aanbrengen van de créme op de billen van mijn mannetje wreef ik mijn vingers in met de créme, en wat bleek? Ook daarvoor is deze créme een oplossing.

Een tube Naïf Billencréme van 75ml kost €12,95 en is verkrijgbaar in de online shop van Naïf.

Visited 14 times, 1 visit(s) today

Our Rating

Werking8.6
Geur9.9
Substantie8.5
Prijs7.8
8.7

Samen spelen, samen delen

Als moeder herken je het wel. Je peuter is aan het spelen met het kind van een vriendin. Jullie zitten gezellig te kletsen en de ...