Vakantie knutselproject voor kinderen

In de vakantietijd heb ik meestal wat tijd om lekker creatief bezig te zijn. Meestal maak ik iets met de kinderen, soms ga ik aan de slag met een groter project om mijn eigen creatieve lusten te uiten. Deze keer maakte ik samen met de kinderen tasjes van oude t-shirts. Als je kindje kan knippen en knopen dan is dit een hartstikke leuk projectje voor je kindje.

Ik heb inmiddels wel 10 van dit soort tasjes gemaakt. We gebruiken ze voor zwemspulletjes, kleine rommeltjes en speelgoed zoals Duplo of knex en als de school weer begint zijn ze ideaal voor gymspullen.

Als je een groot t-shirt van jezelf of van papa gebruikt dan kun je er zelfs een handige boodschappentas van maken!

In deze video laat ik zien hoe je deze handige t-shirt tasjes maakt!

Visited 3 times, 1 visit(s) today