Hooked aan OITNB na drie afleveringen

Heb jij dat ook, dat je van iedereen hoort dat je écht een bepaalde serie moét kijken maar dat als je de eerste aflevering kijkt er helemaal niets aan vindt? Ik had dat met Orange is the New Black van Netflix. De eerste aflevering vond ik echt niet zo leuk, maar ik hoorde van iedereen dat het echt géwéldig is en dus probeerde ik nog een aflevering en nog een. En bij de derde aflevering was ik hooked.  Ik blijk niet de enige te zijn die OITNB pas echt begon te waarderen toen Crazy Eyes met ‘apple pie’ begon te gooien. 

Pretty-Little-Liars-S03E24-Season-Finale-1080p-WEB-DL-DD5.1-H.264-HKDOok bij mijn kids merk ik dat ze eerst even “de kat uit de boom” willen kijken bij een serie. Pas toen ik Mickey Mouse Clubhouse voor de derde keer opzette begon mijn zoontje het leuk te vinden. Hij herkende Mickey en het liedje en wist wanneer de Mouse-Doe-Dingen te voorschijn kwamen. Nu is het zijn favoriete serie en heeft hij iedere aflevering wel 5 keer gezien.
Mijn dochter daarentegen, die weet direct wanneer ze iets wel of niet leuk vind. Het afgelopen weekend heeft ze een marathon sessie Mako Mermaids gehouden en is ze helemaal weg van Pretty Little Liars. Ever After High vond ze dan weer helemaal niets aan. Zelfs de eerste aflevering heeft ze niet helemaal uitgezeten.

Ik ben benieuwd wat dit zegt over hun karakter. Zou mijn zoontje wat kieskeuriger zijn dan mijn dochter? Of zou zij gewoon wat minder “doorzettingsvermogen” hebben? Wat denken jullie, zou je iets kunnen concluderen uit het TV kijk gedrag van je kinderen? Wat zijn jullie favoriete TV Programma’s?

Visited 11 times, 1 visit(s) today
netflix

Een kasje voor de kinderen

Wanneer je zelf een verwoed tuinliefhebber bent, dan zul je dit zonder moeite op je kinderen kunnen overdragen. Als opvoeder kun je op deze manier ...