Hoe maak je een tas van een spijkerbroek

Ik kreeg veel reacties op de jeanstas die ik maakte van een oude spijkerbroek van mijn dochter. Graag deel ik met jullie de werkbeschrijving van deze tas zodat je hem zelf kun namaken.

Voor dit project heb ik gebruik gemaakt van mijn mijn Singer Patchwork 7285Q naaimachine. Dit is een krachtige machine met veel opties en toch lekker compact om op de keukentafel te plaatsen. Je hebt wel een krachtige machine nodig, want je moet over nogal wat dikke lagen jeans heen naaien. Gebruik ook een jean naald.

Visited 45 times, 1 visit(s) today

City trip kinderen

Ga met je kinderen op stedentrip!

De laatste jaren gaan steeds meer mensen naast een zomervakantie of een wintersportvakantie ook nog op een stedentrip. Mensen van alle leeftijden vinden het fantastisch ...