Het einde van een tijdperk


Warning: Use of undefined constant img - assumed 'img' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/moeders/domains/moeders.nu/public_html/wp-content/themes/kami-moeders/functions.php on line 91

Vroegâh kon je als je de deur uit ging snel even je portemonnee, je telefoon en je sleutels bij elkaar pakken in een hippe tas mikken en wegwezen. Je tas gebruikte je niet alleen als vervoersmiddel voor je noodzakelijke spullen, maar ook als accessoire, statussymbool en fashion statement.

Dat was vroeger zo, vroeger als in “voor je kinderen kreeg”. Want even snel de deur uitgaan zit er niet meer in. Dit vereist nu enige planning en voorbereiding. Met alleen je portemonnee, telefoon, sleutel en lippenstift kom je niet meer weg. Naha.. je moet nu denken aan luierdoekjes, verschoningsmatjes, flesjes, melkpoederdoosjes, speentjes, slabbetjes en weet ik veel wat nog allemaal meer. Tja, en dat gaat nooit passen in die schattige clutch van Valentino.

Er komt een moment dat je echt over moet gaan op een *met fluisterstem* luiertas. Ik durf het bijna niet hardop te zeggen want bij een luiertas denk je al snel aan zo’n mega tas met roze beertjes erop waar je, nou ja, gewoon niet mee dood op straat gevonden wil worden. Gelukkig zijn er tegenwoordig wel hippe alternatieven hoor, maar geef toe, écht leuk zijn ze niet.

Nu is mijn jongste zoontje inmiddels 3 jaar oud dus ik kan afscheid nemen van mijn luiertas en mocht ik van Brandfield een nieuwe tas uitzoeken. Tijdens het scrollen door die eindeloze lijst met de ene prachtige tas na de andere werd ik overmand door emoties.

Valentino rugzak van Brandfield.nl

 

Valentino Rugzak

Dit is de Valentino rugzak die ik heb uitgekozen als opvolger van mijn luiertas. Bij Brandfield hebben ze honderden mooie tassen die prima je luiertas kunnen opvolgen. Ze hebben veel verschillende soorten, van fijne shoppers waar je veel boodschappen in kwijt kunt, stijlvolle handtassen en compacte clutches voor het opbergen van je telefoon, portemonnee en make-upspullen, tot stevige schoudertassen en rugtassen waar je makkelijk je laptop, pennen, papieren en eventuele reisbagage in kunt meenemen.

Deze Valentino Rugzak koop je bij Brandfield

Mijn luiertas heb ik niet meer nodig – YEAY – en heb een hippe nieuwe tas uitgezocht. Ik heb gekozen voor deze mooie Valentino rugzak met genoeg ruimte voor mijn telefoon, lipstick, zonnebril én een pak luierdoekjes, doosjes pleisters, pakje drinken en 5 kleurpotloden. I Love My New Bag!

Valentino Rugzak van Brandfield

 

Visited 6 times, 1 visit(s) today