Gezond Leven, Gezond Lijf [Moeders.nu Uitdaging]

Héél cliché, maar in januari wilde ik gaan starten met mijn gezonde voornemens! Er moet 7 kilo af wil ik op het randje van een gezond BMI zitten. Dat valt reuze mee zul je zeggen en dat is ook zo, ware het niet dat ik nog nooit in mijn leven heb gelijnd en ik dus ook nog nooit écht ben afgevallen. Ik heb het wel vaak geprobeerd hoor, dan hou ik het een week vol om niks “slechts” te eten en val ik één of twee kilo af, maar na een week komt de klad er alweer in en kom ik die twee kilo zo weer aan. Dit keer moet het anders! 2018 is inmiddels al weer bijna 3 weken oud en ik ben nog steeds niet begonnen. Maar morgen begin ik écht met een gezondere levensstijl en ik daag jullie uit mee te doen!

Morgen begin ik écht Facebook groep

Ik ga deze strijd niet in mijn eentje aan. Samen met een groep collega bloggers hebben we de Facebookpagina “Morgen Vandaag begin ik écht!” opgericht. Als je je bij ons aansluit, dan helpen we jou ook die goede voornemens te tackelen!

Nu weet ik dat het lang niet voor iedereen noodzakelijk is om af te vallen. Wellicht zit je op een prima BMI maar vind je dat je wel wat gezonder mag eten, moet stoppen met roken, wat minder alcohol mag drinken, een wat relaxtere moeder kunt worden of wat meer moet bewegen. Ook dan ben je van harte welkom!

Samen met het Voedingscentrum

Ik zelf werk samen met het Voedingscentrum om deze uitdaging een succes te laten worden. Hun experts gaan me steunen met advies en tips en mocht je specifieke vragen of specifiek advies nodig hebben dan zijn zij ons aanspreekpunt. Het Voedingscentrum zal af en toe een leuk artikel op Moeders.nu publiceren met daarin tips en adviezen die ons kunnen helpen bij het volhouden van onze gezonde voornemens. Ik zelf ga ook regelmatig een update geven over mijn ervaringen en resultaten (natuurlijk mét weegschaalfoto’s) en ik vertel wat ik doe om mijn doelen te bereiken.

gemotiveerd afvallen

Ik zou het ontzettend leuk vinden als een aantal van de lezers van Moeders.nu met mij mee de uitdaging aan gingen. Om je hiervoor te motiveren heb ik een aantal bedrijven bereid gevonden leuke beloningen beschikbaar te stellen voor bijvoorbeeld diegene die het meeste is afgevallen, of die de leukste updates heeft gepost of die moeder die wel een hart onder de riem kan gebruiken omdat het allemaal eventjes niet lukt. Maar de grootste beloning is natuurlijk een gezondere levensstijl en uiteindelijk een gezonder lijf!

Doe jij ook mee?

Als je samen met mij de strijdt tegen de overtollige kilo’s aan gaat dan zou het leuk zijn als je af en toe een update van je voortgang met mij (en eventueel met de andere lezers van Moeders.nu) wilt delen. Heel vrijblijvend, niets moet alles mag. Om je hierbij te helpen biedt ik het volgende:

  • Je kunt een persoonlijke pagina op Moeders.nu krijgen waarop je je vorderingen kunt bijhouden en eventueel kunt delen op je social media kanalen (dit is niet verplicht overigens, maar misschien leuk als je toch al de ambitie hebt te gaan bloggen).
  • Stuur ik je regelmatig een email met daarin tips, adviezen en recepten (o.a. van het Voedingscentrum) om je gemotiveerd te houden.
  • Krijg jij als eerste een bericht met speciale aanbiedingen en kortingen op bepaalde producten of leuke uitjes.
  • Maak je kans op leuke beloningen van bedrijven waar ik mee samenwerk.

Als je wilt meedoen stuur je een mailtje (uitdaging@moeders.nu) waarin je me iets over jezelf vertelt, waarom je mee wilt doen, wat je wilt bereiken of waar je aan wilt werken. Na aanmelding krijg je een persoonlijke pagina op Moeders.nu waarop je je vorderingen kunt bijhouden en eventueel kunt delen op je social media kanalen. We beginnen de Moeders.nu uitdaging op 15 januari 2018 (als de kinderen weer helemaal gesettled zijn op school) en we gaan door tot 15 april 2018.

Ik hoop dat jullie mij kunnen motiveren dit keer écht op een gezond BMI te komen en dat ik júllie kan motiveren een gezondere levensstijl en dus een gezonder lichaam aan te meten!

Meld je nú aan via uitdaging@moeders.nu

Vergeet niet de Facebookpagina te liken!

 

 

Visited 108 times, 1 visit(s) today