De 25 meest populaire momhacks [Getest & Bewezen]

Kinderen opvoeden is een eitje… Tenminste, als je niet al te hoge eisen stelt. Zo ben ik al blij als ze ‘s avonds allemaal nog leven, schoon gewassen en zonder honger in hun bedje liggen. Om dit voor elkaar te krijgen zoek ik regelmatig op sites als Pinterest naar “Mommy Lifehacks”. Dit zijn handige trucjes die het opvoeden en vermaken van kinderen een stuk makkelijker zouden moeten maken. Helaas kom ik ontzettend veel lifehacks tegen die, nou ja, niet zo lifehacking zijn. Ik kwam op youtube deze video tegen van John Green. Hij heeft 25 van de meest populaire lifehacks voor ouders uitgeprobeerd en laat zien welke werken en welke niet. I am Amused!

Verven zonder kliederen met een ziplock zakje

 

Sommige werken erg goed, zoals het verven zonder kliederen met een ziplock zakje, puzzelstukjes opbergen in een waszakje voor BH’s, marshmallows invriezen voor een DIY icepack. Andere lifehacks worden faliekant onderuit gehaald. Zoals het verwijderen van wasco uit kleding met WD-40 of het vullen van waterballonnen met een zeepdispenser.

Het vullen van een waterballon met een zeepdispenser

Anyhow… vermakelijk om te kijken en wie weet haal jij er een paar tips uit die écht handig zijn. Ik ben nog het meest onder de indruk van zijn geniale Glitter Tip! Ik heb er in ieder geval weer wat van geleerd.

134 geniale tips voor ouders van jonge kinderen

134 life hacks die het leven met jonge kinderen nét wat simpeler maken. Voor alle ouders die in hun drukke bestaan geholpen zijn met no-nonsenseadvies en daadwerkelijk toepasbare tips.

Life Hacks

Visited 4 times, 1 visit(s) today

zwanger worden

Zwanger worden

Gezegend met een prima vruchtbaarheid, heb ik me nooit zorgen hoeven maken over hoe ik snel zwanger zou kunnen worden. Ik realiseer me dat dit ...