Uniek kinderfeestje: Graffitifun

Ik weet dat ik me er niet zo druk om moet maken, maar ieder jaar zit ik toch weer een beetje in de stress; Wat gaan we doen met het feestje van mijn kind? Mijn dochter is inmiddels al wat ouder dus daar hoef ik niet echt meer iets voor te organiseren. Als ze wat vriendinnen kan uitnodigen voor een filmavondje dan is ze al dik tevreden. Mijn jongste van 2, tja, die is al blij als opa en oma langskomen dus dat valt ook nog wel mee. Maar dan mijn middelste zoon. Hij is net 9 geworden en op die leeftijd is een cool feestje echt nog heel belangrijk.

Ik wil altijd wel iets speciaals voor hem organiseren en zoek me ieder jaar ook weer suf wat we kunnen gaan doen. Het liefst buitenshuis en een beetje uniek. Dit jaar denk ik toch wel het leukste feestje te hebben gevonden dat er bestaat. We gaan namelijk met een groepje jongens een graffiti workshop doen bij Graffitifun.

De kinderen zijn een paar uur creatief bezig. Ze leren tijdens de worskhop hoe een graffiti kunstwerk van begin tot eind wordt opgezet. Ze leren niet alleen de verschillende spuittechnieken en hoe je een graffiti ontwerpt, maar ze leren ook dat ze respect moeten hebben voor andermans spullen. Ze leggen namelijk uit dat er hoge boetes staan op illegaal spuiten en dat ze het dus echt niet zomaar op straat moeten gaan doen. Ze worden dus niet opgeleid tot kleine hooligans die overal de muren gaan bekladden.

Wij hebben een feestje gereserveerd bij hun locatie in Amsterdam. Daar hebben ze meer dan 600 meter aan graffiti muren. Ze beginnen binnen met uitleg en het ontwerpen van hun kunstwerk. Daarna gaan ze buiten aan de slag met echte spuitbussen. Wij gaan het dus in hun eigen locatie doen, maar het zou ook op een locatie bij jou in de buurt kunnen. Zij zorgen er dan voor dat de achtergrond netjes wordt afgedekt zodat het niet vies wordt.

Het feestje is geschikt voor kinderen vanaf een jaar of 7 en ze zijn zo’n 2 uur onder de pannen. Precies leuk dus voor een feestje. Voor alles wordt gezorgd: spuitbussen, mondkapjes, handschoentjes, luxe ‘populieren’ triplex paneel, ontwerp spullen etc! Na de workshop mogen ze ook nog eens op de graffiti muur spuiten en krijgen ze een rondleiding bij hun op de locatie.

Zodra mijn zoontje zijn feestje heeft gevierd bij Graffitifun laat ik jullie zien hoe het is geweest!

 

 

Visited 21 times, 1 visit(s) today