Stylish Mama by Manon Meijers

Ik ben een thuisblijfmoeder en ben dus vaak…. thuis! Daarom was het voor mij echt een uitje om naar de styleworkshop van styliste Manon Meijers te gaan. Samen met nog 5 andere Mamabloggers gingen we aan de slag om onze fashionstyle te vinden en kregen we kleding advies van Manon Meijers. Mijn modegevoel is de laatste tijd een beetje ver te zoeken en, ik beken, ik sta ‘s morgens stiekem wel eens met een joggingbroek op het schoolplein. Echt wel wat werk aan de winkel dus.

IMG_5917

Modepolitie

Manon was heel vriendelijk en niet zo streng als tijdens de Modepolitie en kreeg ik echt wel een paar bruikbare tips. Mijn probleemzone, de buikregio, kun je toch best cammoufleren door je “breeklijnen” te verleggen. Dit kun je doen door bijvoorbeeld je mouwen op te stropen of een randje van een shirtje onder je trui uit te laten komen.

blazer zalando

Voordelig shoppen

Een “nadeel” van deze dag was wel dat ik nu moet gaan shoppen! Tijdens deze dag kwamen gelukkig veel tips van andere moeders naar voren hoe zij voordelig online shoppen. Zo blijk je echt mooie kortingsbonnen te kunnen downloaden via Actiepagina.nl en ik hoorde dat H&M de ideale jeans heeft en dat Zara echt een leuke online shop heeft. Ik heb direct dit jasje bij Zalando gekocht en kreeg met de Actiepagina kortingscode mooi €10,- korting.

Dank je Manon Meijers, ik heb een leuke dag gehad en alle collega bloggers, ik hoop snel tot ziens!

Follow my blog with Bloglovin

Visited 47 times, 1 visit(s) today

Luieruitslag, wat nu?

Ik moet iets bekennen… het is me wel eens gebeurd (wel eens vaker dan eens ook) dat ik mijn kleintje veel te laat een schone ...