Streetmagic goocheltrucs [kinderen & volwassenen]

Kinderen goochelen

Zit jouw kind ook het liefste de hele dag op zijn computer of Ipad te turen en werkt hij de enige creatieve uitingen die hij nog kan verzinnen uit in Minecraft? Die van mij ook! Ik weiger om hem nóg een computerspel te geven voor Sinterklaas.  Ik zocht dus een bijzonder cadeau voor mijn zoon, iets wat hij echt leuk zou vinden, maar waar hij geen schermpje bij nodig heeft. Dat viel nog niet mee.

De afgelopen weken was hij iedere dag van die filmpjes met Goocheltrucks en Mindf*cks aan het kijken. Iedere keer kwam hij me weer een of ander grappig trucje laten zien. Dat bracht me op het idee eens te gaan kijken naar een paar goocheltrucs voor hem. Mijn zoon is 10 jaar oud, dus ik kan niet aankomen met zo’n goocheldoos van de speelgoedwinkel. Het moet wel iets “professioneler” zijn.

Na wat zoeken op internet kwam ik eigenlijk al heel snel terecht bij Ron en Gert van de Magicshop.  Ron en Gert zijn professionele goochelaars die in hun winkel in Heemskerk ontzettend veel coole trucs verkopen en demonstreren. Niet alleen in hun fysieke winkel doen ze het heel goed, ook online kun je niet om ze heen. Ze hebben dan ook wel een bijzonder groot assortiment.

Streetmagic Goocheldoos

Ben je een fan van Streetmagic goocheltrucs? Dan is dit dé goocheldoos die je moet hebben! Deze unieke goocheldoos bevat tientallen supergave streetmagic goocheltrucs met de uitleg natuurlijk.

Je koop deze goocheldoos hier

Omdat mijn zoontje helemaal weg is van de afleveringen “Streetmagic” op Zappeling was ik er snel uit. Ik moest voor hem de Streetmagic goocheldoos hebben. Deze unieke goocheldoos bevat tientallen supergave streetmagic goocheltrucs met uitleg natuurlijk. Absoluut een mooie doos die niet te vergelijken is met de goocheldozen uit de speelgoedwinkel. Dit is magie van de bovenste plank en dus zeer geschikt voor kinderen van af een jaar of 8 maar ook als je zelf “de blits” wilt maken kom je met deze trucs goed uit de verf.

Streetmagic

In de streetmagic goocheldoos zitten onder andere de volgende trucs:

 • Speciale basebal cap waar je iets in kunt verdwijnen, uit laten verschijnen of magisch kan verwisselen
 • Munt in Tictac doosje
 •  Spookbiljet
 • Zelf strikkende veters
 • magische luciferdoosjes
 • Zwevende bankpas
 • Zwevend bankbiljet
 • Anti gravity bottle cap
 • Street monte (balletje balletje met kaarten)
 • Laat jezelf zweven
 • Onbreekbaar eleastiek
 • Laat zout verdwijnen
 • Verander suiker in een suikerklontje
 • Leer coole touwtrucs
 • Vette kaarttrucs
 • Verander cola in muntgeld
 • Laat een lepel buigen
 • Raad het gekozen lotto getal

Ook leuk voor volwassenen

Ik verloor mezelf een beetje op de website van Ron en Gert en heb de ene na de andere truc voorbij zien komen. Mijn man riep, volgens mij koop je die goocheltrucs niet voor Liam maar voor jezelf. Als ik heel eerlijk ben, heeft hij misschien wel een beetje gelijk.

Ik heb stiekem zelf ook een verlanglijstje gemaakt met trucs die ik wil gaan kopen. Ik hou van makkelijke trucjes die ik eigenlijk zo in mijn tas mee kan nemen zodat ik tijdens een uitje nog wat mensen kan laten verwonderen. De Magicshop heeft een eigen goochellijn op de markt gebracht onder de naam “Goochelen.nl” Deze lijn bestaat uit een serie goocheltrucs die stuk voor stuk professioneel, maar toch redelijk eenvoudig te doen zijn. Allemaal inclusief een uitgebreide Nederlandse uitleg via video! Ik ben al hard aan het oefenen met de truc met de drie touwen:

Ik toon drie stukjes touw. Een lang touw, een middellang touw en een kort touw. Ik neem ze in mijn hand en plotseling blijken alle drie de touwen even lang te zijn. Ik rol de touwtjes weer in mijn hand en ineens hebben de touwtjes weer hun oorspronkelijke grootte. hûh??? hoe kan dat nou?

Via de website goochelen.nl kun je zelf ook allerlei gratis trucjes leren!

 

 

Visited 358 times, 1 visit(s) today