Relaxen, daar draait het om in 2017

Secrets Of The World Body Shop

Ik vertelde laatst in een Facebook groep dat ik bezig ben met een artikel over hoe een moeder kan relaxen na de feestdagen en dat het wel een heel goed voornemen zou zijn om het komende jaar een wat relaxtere moeder te zijn. Ik kreeg direct veel bijval van moeders die dat ook een goed voornemen zouden vinden. Een vriendin van me heeft zelfs een heel bedrijf opgezet rondom het relax thema (De Relax Academie). Ik kreeg ook veel tips van moeders met daarin ook een paar product tips die hun helpen om te relaxen. Een paar van deze producten heb ik natuurlijk ook even uitgeprobeerd, tja, voor het werk he… het leven van een blogger is zwaar.

Body Shop Secrets of the World

Zo heb ik een paar heerlijke producten van de bodyshop geprobeerd. Uit de lichaamsverzorgingslijn “Secrets of The World” heb ik de French Lavender Massage Oil en de Atlantic Seaweed Cream leeg mogen maken. Ja echt, leeg! Zo’n lekker spul is het, je zou het bijna opvreten.

Atlantic Seaweed Cream

atlantic-seaweed-cream

 

De Atlantic Seaweed Cream is een lichte en verfrissende bodylotion gel cream (ja, ik heb me helemaal verdiept in het beautybloggers jargon) met zeewier en menthol. Zodra je de creme aanbrengt op een vochtige huid verandert deze in water. De creme smeert daardoor bijzonder makkelijk uit en trekt snel en niet plakkerig in. De heerlijke lichte geur blijf je nog een hele poos ruiken. Een flinke pot van dit heerlijke goedje kost €26,-

French Lavender Massage Oil

spa-of-the-world-french-lavender-massage-oil

De French Lavender Massage Oil is hemel op aarde. Ik mag me gelukkig prijzen met een man die heerlijke massages kan geven en het ook nog eens graag doet. Maar ja, zoals ik al zei, ik ben geen beautyblogger en heb me nooit echt zo verdiept in echt goede beautyproducten. Het gebeurde daarom regelmatig dat ik gemasseerd werd met zwitsalbabyolie. Niet echt romantisch en absoluut geen aanrader om “in de stemming” te komen. Nu hebben we (mijn man en ik) dus deze massage olie ontdekt en we zijn verkocht. Nooit meer iets anders, de babyolie blijft voortaan op de kinderkamer staan. Heerlijk zachte olie, die lekker smeerbaar is en ook nog eens fantastisch naar lavendel ruikt. Het is dat er na de massage altijd een grande finale geplanned staat ;-), anders zou ik iedere keer lekker in slaap vallen tijdens de massage. Je koopt een fles  French Lavender Massage Oil voor €17,-

Glam Glow Mudmask

glamglow mudmask

Ik kreeg een poosje geleden een Mudmask van Glam glow opgestuurd. Ik had er nog nooit van gehoord, maar het blijkt echt een Hollywood hit te zijn met lovende kritieken van heel veel hollywood VIPS, awards en lovende reviews. Natuurlijk werd deze direct ingepikt door mijn dochter, maar gelukkig heeft ze hem niet achter slot en grendel gezet en kan ik er ook af en toe gebruik van maken. Een heerlijk masker, met een nog lekkerdere geur. Ik ben geen beautyblogger en kan alleen maar oordelen over hoe fijn het masker voelt – heel fijn – en hoe lekker het ruikt – hemels. Bianca van Pinkit.nl schreef een hele mooie review over Glamglow, ik verwijs je daarvoor dus graag naar haar site.

Visited 18 times, 1 visit(s) today

blog topics inhaakkalender

BlogTopics Inhaakagenda 2018

Ik heb een overzicht gemaakt met de belangrijkste data voor 2018. Je kunt deze data gebruiken als inhakers voor leuke content voor je site. Je ...