Ontdekking van de maand: SipSnap TOT

Our Rating

Functionaliteit9.9
Uitvoering9.8
Veiligheid8.6
Prijs8.5
9.2
Reader Rating: (2 Rates)
1.2

Soms zie ik iets voorbij komen dat ik gewoon moet uitproberen! Zo zag ik een poosje geleden de SipSnap TOT op Kickstarter. Toen waren ze nog niet verkrijgbaar, maar nu zag ik dat Gezinnig ze in Nederland verkoopt.

SipSnap

D01 IMG_8067_grande (1)e SipSnap TOT is een soort dekseltje waarmee je van elke beker of elk glas een tuitbeker maakt. Je kunt het rekbare dekseltje eenvoudig over iedere beker, potje of glas trekken en het is direct een lekproof beker.

Werkt echt!

DSC_0336Nu ze in Nederland verkrijgbaar zijn kon ik het zelf uitproberen en ik ben helemaal enthousiast! Het dekseltje past echt over iedere beker en glas in mijn kast. Ook over de oude speenflesjes past het dekseltje perfect en ik ontdekte laatst dat je hem ook over een waterflesje heen kunt doen!

Het is niet moeilijk om het dekseltje over de beker heen te trekken en het is echt lekproof! Mijn zoontje loopt er de hele dag mee rond en er zijn nog geen ongelukjes mee gebeurt.

Hij trekt het dekseltje er niet zelf af en er loopt niets uit. Let wel op, het is een lekproof bekertje. Als je kindje ermee gaat gooien of in het tuitje gaat knijpen dan komt er wel wat drinken uit. Als je er warme thee in doet, dan kan er ook uit het ontluchtingsgaatje een beetje thee spuiten als je hem op zijn kop houdt. Dit gebeurt niet met koude drankjes.

TOT en KID

01 IMG_8127_grande (1)Ik heb zelf de SipSnap TOT met drinktuit geprobeerd. Ik ga ook de SipSnap KID kopen, dat is een dekseltje met een gaatje waar je alle soorten rietjes in kunt doen en die ook over iedere beker passen. Lijkt me superhandig voor mijn oudere kinderen in de zomer. Zo komen er geen bijen in de limonade en als er eens een beker omvalt ligt niet de hele kamer vol met limonade. Ideaal!

BPA Vrij

11008416_330806070446995_568885738521333235_nDe dekseltjes zijn BPA vrij, je kunt ze uitkoken om te sterilizeren of je kunt ze in de vaatwasser doen. Iedere SipSnap set heeft 3 dekseltjes in verschillende kleuren en zijn in Nederland verkrijgbaar bij Gezinnig voor €19,95.

 

iKnow Junior

iKnow Junior Review

Het spel iKnow Junior is het kleine broertje van het strategische triviaspel iKnow. Met wel 20 verschillende soorten opdrachten leren kinderen dat het verkrijgen van ...