Bunchems: nieuw creatief speelgoed

Ik ben behoorlijk creatief ingesteld en ik probeer dat bij mijn kinderen ook een beetje te sturen. Als ik dan nieuw creatief speelgoed voorbij zie komen, dan wil ik dat ook graag uitproberen met mijn kinderen. Zo kreeg ik laatst een doos Bunchems thuisgestuurd. Bunchems, dat zijn kleine gekleurde “harige” balletjes met allemaal kleine haakjes eraan. Je kunt ze aan elkaar haken en zo allerlei leuke 3d figuren maken.

Wij kregen het Bunchems Travel Pakket. Dat is een handig koffertje met daarin vakjes voor 6 verschillende kleuren Bunchems. Er zitten ook een paar kleine oogjes bij die je in de balletjes kunt stoppen om zo een monstertje of ander poppetje te maken. Zo heb je al snel een heel leuk projectje af met je kleintje. Na het spelen kun je je kindje de balletjes in de juiste vakjes laten sorteren, als extra educatief spelletje.

Mijn zoontje van 2 vond het erg leuk om mee te spelen en maakte best leuke werkstukjes. Toen mijn zoon van 9 thuis kwam met een vriendje begonnen zij er ook direct mee te spelen, maar zij waren er redelijk snel op uitgekeken. Leuk dus voor de wat kleinere kids.

Op Internet vind je overal waarschuwingen dat je je kind er niet alleen mee moet laten spelen omdat ze erg moeilijk uit je haren te verwijderen zijn. Zo kwam ik al snel een paar foto’s tegen van meisjes die een kroontje hadden gemaakt van de Bunchems en tja… dan heb je wel een probleem. Dus; laat je meisje met lange haren er niet alleen mee spelen of zorg dat ze goed gewaarschuwd is.

Bunchems zijn verkrijgbaar vanaf €16,99Bunchems

Visited 80 times, 1 visit(s) today

Airfryer donuts

Donuts uit de airfryer

In dit artikel deel ik met jullie het recept voor donuts uit de Airfryer. Een beetje een uitdaging, ik had eerst twee ladingen misbaksels, maar ...