Moederdag 2016

In eerdere artikelen schreef ik al over wat ik als moeder nu echt leuk vind voor Moederdag maar ik was helemaal vergeten dat ik niet de enige moeder ben. Ik heb zelf ook een moeder en een schoonmoeder. Deze twee dames zijn helemaal niet zo veeleisend en genieten oprecht van een doosje chocolaatjes en zijn al blij als we gewoon gezellig op de koffie komen. Maar ja, ik wil natuurlijk toch iets speciaals voor ze te verzinnen. Hierbij een overzicht van cadeautjes die ik zou kopen voor mijn moeder en mijn man voor zijn moeder.

Theeglazen

Deze set theeglazen met onze naam erop. We zijn echt twee theeleuten en zo wordt ons wekelijkse bijkletsen nog specialer.moederdag-theeglazen-met-naam

Koffiemok met foto

Mijn schoonmoeder is meer van de koffie en omdat we haar niet zo vaak zien lijkt me een koffiemok met een foto van de kids echt heel leuk.moederdag-mok-met-foto

Armband

En deze slider armband met per slider een foto van de kleinkinderen. Dat zou ik voor mezelf ook heel leuk vinden trouwens.slider-armband-bruin-3-schuivers

Tekstbord

Een beetje een cliché, maar zowel mijn moeder als mijn schoonmoeder hebben hem nog niet, het bekende “Regels bij Opa en Oma bord”;9200000047149355

Parfum

Het eerste wat ik kocht van mijn allereerste salaris was een flesje parfum voor mijn Moeder. Leuk om dat als traditie te houden. Chanel is en blijft de lievelingsgeur van mijn moeder.9200000018034274

Kookboek

Mijn schoonmoeder kan heel lekker koken, mijn moeder, nou ja, daar kan nog wel het een en ander aan verbeteren. Ik weet dat ze het wél leuk vindt om te koken, dus dit kookboek zal vast in de smaak vallen.Theeglazen met naam

Laat het eventueel bezorgen

Ga je zondag niet op bezoek bij je moeder of schoonmoeder? Geen probleem! Yoursurprise.nl bezorgt je gepersonaliseerde cadeautje gewoon op Moederdag zelf!

Visited 34 times, 1 visit(s) today

familiespelletjes

De 10 leukste familiespellen

De donkere dagen komen er weer aan en het wordt steeds lastiger om de kinderen buiten te laten spelen en of ze van die schermpjes ...