Hippe sneakers om de lockdown door te komen

Dat die hele lockdown iedereen een beetje de keel begint uit te hangen weten we natuurlijk wel. Hier is het niet anders al probeer ik er natuurlijk wel het beste van te maken.  Door bijvoorbeeld gezond te eten en een duik te nemen in de kast met verzorgingsproducten waar ik allerlei lekkere smeerseltjes vond. Maar naast dat je je lijf goed wil verzorgen, wil je, ondanks dat je maar weinig mensen ziet, er wel een beetje leuk uit zien. Daarom keek ik uit naar nieuwe schoenen. Ik weet niet hoe dat bij jullie zit, maar van nieuwe schoenen word ik heel vrolijk. De eerste paar dagen is het altijd alsof je op wolken loopt en dat straal ik dan ook helemaal uit! En ook al is het enige uitje wat je vandaag hebt naar de supermarkt, dat mag je best als powervrouw doen!

In de zomer draag ik naast die 10 paar sandalen en slippertjes die ik in de kast heb staan ook graag sneakers. Zeker als je een hele dag op pad gaat, is het aan het eind van de dag toch fijn om schoenen aan te doen zodat je niet te snel afkoelt. Daarnaast, een wandeling maken op slippers is gegarandeerd vragen om blaren en daar heb je natuurlijk geen zin in. Dit zelfde geldt natuurlijk ook voor hakken, dus die blijven mooi in de kast liggen. Voor deze zomer zocht ik de leukste sneakers uit bij Adidas, zodat ik hip het seizoen en deze lockdown door kom!

Een sneaker voor alledag

Voor het alledaagse gebruik kies ik voor de Adidas dames sneakers Grand Court. Hiermee ga je lekker de hele dag op pad. Deze super universele sneaker is bijna bij elke outfit te dragen. Geloof me, ik heb ze zelfs al onder trouwjurken gezien! Ik draag dit soort sneakers graag bij een skinny jeans die wat korter is op de enkels of bij een korte broek. En wat ik er ook zo leuk van vind is dat dit soort sneakers ook verkrijgbaar zijn in kindermaatjes. Dus ik kan lekker gaan twinnen met de meiden! Ik kies voor de versie in wit met roségoud, gewoon omdat zo’n glimmend streepje je outfit nét even afmaakt. Overigens, de ideale tip om ze wit te houden is om ze natuurlijk in te spuiten met vuilafstotende spray. Als ze eenmaal viezig zijn maak je ze met een papje van baking soda weer mooi wit. Je zolen doe je even met een watje met aceton en dan zijn ze ook weer als nieuw!

Sneakers voor bij je zomerjurkje

Deze sneakers en nog vele andere Adidas schoenen vind je bij Winkelstraat.nl, een online store voor kleding, schoenen en accessoires van diverse designermerken. Zeker de moeite waard om online even een kijkje te nemen!

De laatste jaren zijn de chunky sneakers niet meer weg te denken uit het straatbeeld. Ik moet eerlijk toegeven dat ik er in eerste instantie even aan moest wennen, van die grote schoenen onder een jurk maar inmiddels ben ik ook helemaal om. De Falcon Pink sneakers zijn dan ook echt een goede aanvulling op mijn schoenenkast. De vrolijke combinatie van wit en verschillende tinten roze staat zomers en past gemakkelijk bij al je maxidresses of lange rokken. Daarnaast zijn ze ook nog eens heel comfortabel, dus ideaal als je een dagje de stad in gaat.

Sneakers om in conditie te blijven

En dan is er altijd nog dat stukje ‘in beweging blijven‘. Nu moet ik zeggen dat ik daar deze quarantainetijd het meest moeite mee heb. Vanwege mijn gezondheid moest ik vooral binnen blijven en was mijn conditie al hopeloos. Nu ik me weer wat beter voel, probeer ik rustig aan het sporten weer een beetje op te pakken. In ieder geval maak ik lange wandelingen met de honden. Daarbij draag ik graag schoenen die gemaakt zijn om sportief te lopen. Daarnaast moet ik me, als het weer mag, ook weer eens in de sportschool laten zien. Daar kan ik wel een paar nieuwe sportieve schoenen voor gebruiken. Ik koos hiervoor de Swift Run in een blauw/grijze kleur omdat je die dan makkelijk met elke vrolijke sportoutfit kunt combineren. Op deze sneakers kun je makkelijk een stukje hardlopen. De zool is aan de voorkant iets oplopend zodat je goed kunt afzetten en ook niet té dik, zodat je stevig staat in bijvoorbeeld een lesje bij de sportschool.

Uitgelichte foto “sportschoenen” door kitzcorner /Shutterstock

 

 

Visited 23 times, 1 visit(s) today

spotify kinderen

Spotify voor kinderen [nieuwe app]

Vind jij het ook zo irritant dat je eerst langs een hele rits K3 liedjes of sinterklaasmedleys moet scrollen voordat je eindelijk je eigen playlist ...