Feestdagentip: My Jewellery Adventskalender

Wie voor de komende dagen nog geen idee heeft wat er op het verlanglijstje moet, hoeft niet verder te zoeken. Ik heb namelijk een hele goede tip voor je. Persoonlijk ben ik dol op adventskalenders en staan er ook al twee op me te wachten maar er is natuurlijk altijd ruimte voor eentje extra. Het leuk aan een adventskalender, is dat je iedere dag een nieuwe cadeautje krijgt. Daarom blijf ik normaliter ook heel ver weg van alle vroegtijdige unboxing video’s en blogs. Ik open mijn vakjes echt pas vanaf 1 december! De verrassingseffect van de adventskalender is het allerleukst!

De oorsprong van de adventskalender

De meeste adventskalenders hebben 31 vakjes. je begint op 1 december met het openmaken van een vakje, en gaat zo door tot aan oudjaar.  Maar wist je dat de term ‘advent’ oorspronkelijk staat voor de 4 zondagen voorafgaand aan Kerstmis? Iedere zondag wordt er een kaarsje aangestoken op de adventskrans, waarmee het symbool van steeds meer licht wordt uitgebeeld. Nadat de 4e kaars is aangestoken, duurt het niet lang meer voordat het Kerst is. Hoe dan ook, ik ben blij dat er niet maar 4 vakjes op mijn kalender zitten, ik ben dol op het openmaken van cadeautjes!

Luxe adventskalender van My Jewellery

Omdat de adventskalender tegenwoordig ook vaak decemberkalender wordt genoemd, naar het starten op de 1e december, zijn we ook wat creatiever geworden met de invulling. Waar vroeger vakjes waren gevuld met chocolade, kun je nu kalenders kopen met allerhande vullingen. Ik zag dat er zelfs een wijn- en bierkalender wordt verkocht! Zelf heb ik een adventskalender met luxe verzorgingsproducten klaar staan en nog een met allerlei me-time producten. Maar toen ik de adventskalender van My Jewellery zag, vond ik dat een geweldig idee.

My Jewellery ken je wellicht wel van de hippe sieraden, kleding en accessoires die zij verkopen. Dit jaar hebben ze ook een adventskalender in hun collectie. Deze prachtig gevormde luxe ster heeft 10 vakjes en de inhoud is een mix tussen sieraden en accessoires, afgestemd op de feestdagen met een totale waarde van €138,50!  Nu ga ik je zeker niet vertellen wat de inhoud is van dit pakket, maar ik heb stiekem even gespiekt en ik moet je zeggen, het is de verrassing zeker waard. De adventskalender zit in een luxe verpakking en jij hoeft alleen maar te kiezen tussen goud of zilver. Dus kies je eigen favoriete kleur!

Cadeautip

Ik vind de My Jewellery adventskalender echt een goede cadeautip voor deze feestdagen. Stiekem ook omdat je zelf kunt beslissen wanneer je ‘m gaat openmaken. Begin je op 1 december en ben je de 10e klaar? Of wacht je tot 10 dagen voor kerst en pak je het laatste cadeautje op 25 december uit? Je kunt er zelfs een heel creatief feestje van maken en ieder weekend iets uitpakken en dan op Eerste Kerstdag dagelijks een vakje openen tot oudjaar. Overigens is die laatste optie er wel eentje voor personen met heel veel geduld, haha. Maar juist omdat je er zo creatief mee om kunt gaan, is het zo’n leuk cadeau voor de feestdagen. Het maakt namelijk niet uit wanneer je ‘m cadeau geeft, met Sint of pas met Kerst, er is voldoende ruimte om de vakjes op een leuke manier open te maken.

Voor wie is deze adventskalender geschikt?

De adventskalender is ontworpen voor vrouwen maar door de moderne inhoud geschikt voor vele leeftijden. Ik kan me voorstellen dat mijn tienernichtje dit helemaal geweldig vindt, maar ook je vriendin, je moeder of misschien zelfs wel een vlotte oma vindt de inhoud van deze adventskalender hartstikke leuk. Het enige wat jij even moet bedenken is of deze persoon meer van zilver of goud houdt. De prijs is daarbij namelijk niet verschillend. Dus waar wacht je nog op? Want wacht niet te lang, want op is echt op!

 

 

 

Visited 30 times, 1 visit(s) today

paasdoos

50 x paasdozen inspiratie

Ben je net bijgekomen van alle surprise stress rond Sinterklaas en het naaien van de gekste carnavalstoutfits is het alweer tijd om aan de slag ...