Eerste stapjes: nieuwe schoenen

Mijn zoontje, hij is afgelopen maandag 1 jaar geworden en heeft vorige maand zijn eerste stapjes gezet. Ja het is een snelle! Hij was al snel met omrollen, kruipen en langs de tafel lopen, dus het was geen verrassing toen hij ook daadwerkelijk de tafel los liet en naar ons toe kwam lopen.

Geen baby meer

DSC_0014Trots dat hij was! Aan de ene kant was ik ook super trots en blij en iedereen moest het weten, aan de andere kant moest ik ook wel even slikken. Bij iedere mijlpaal van mijn jongste -en laatste- kindje krijg ik even een emotioneel momentje. Zo ook bij zijn eerste stapjes. Mijn baby is geen baby meer, maar een dreumes. Wat gaat het allemaal snel.  Maar, nu hij al een paar weken loopt hoe leuker het wordt. Hij is nu echt een eigenwijs knulletje.

PR4Kids_Falcotto_W14_Falcotto_74.95_1196.08.JPG

Shoe Shopping

Wat ook leuk is, we kunnen schoenen gaan kopen (Yeahhh Shoe Shopping :)). Ik had eerder al een artikel geschreven over het kopen van de Eerste schoentjes. Met dat artikel in gedachten ben ik op zoek gegaan naar leuke en goede schoentjes. Ik kwam uit bij de Falcotto eerste loopschoentjes van Naturino.

Dit zijn schoentjes van leer met een flexibele maar stevige zool. Deze zool zorgt ervoor dat je kindje zijn voetje op een natuurlijke wijze kan afwikkelen. De zool is antislip en dat is erg handig als je een erg gladde marmeren vloer hebt thuis (zo als wij). Op de vloerbedekking in Ballorig was het even wennen voor hem, dat dan weer wel.

Ideaal voor de eerste stapjes

De schoentjes zijn gemaakt van 100% leer, van binnen en van buiten. Door de goede kwaliteit gaan de schoentjes erg lang mee en ze nemen de vorm van de voetjes aan. Hierdoor lopen de schoentjes erg fijn, ideaal dus om de eerste stapjes mee te zetten.

DSC_0275De schoentjes van Naturino zijn niet alleen heel goed, ze zien er ook nog eens super uit. Je hebt ze in allerlei kleuren en modellen. Wij hebben gekozen voor een neutraal kleurtje. Ik vond ze een beetje op de Timberlands van mijn man lijken. Lekker stoer!

In eerste instantie dacht ik, ik heb liever een schoentje met klitteband (da’s lekker makkelijk aan en uit trekken) maar kwam al snel tot de conclusie dat dat niet handig is. Want het is dan voor mij wel handig aantrekken, voor hem is het ook handig om ze zelf weer uit te trekken. Dat is wel goed als je kindje wat ouder is, maar voor een dreumes niet. Met een veter zitten ze goed strak en als je er een dubbele knoop in legt krijgt hij ze echt niet uit.

Ik ben heel blij met de nieuwe Falcotto eerste loopschoentjes van Naturino. En zoals je op de foto’s kunt zien, Sam ook!

Uitgelichte afbeelding: Shutterstock

Visited 40 times, 1 visit(s) today

Activiteiten tijdens zwangerschapsverlof

Tijdens zwangerschapsverlof je thuis vervelen? Dat hoeft niet. Lees activiteiten die je kunt doen buiten de gebaande paden! Verveel je je tijdens je zwangerschapsverlof? De kans ...