Een sieraad met een verhaal: Pandora

pandora armband trend juweliers

Bijna elke vrouw is dol op sieraden. En dan bedoel ik niet dat ze zich dagelijks volhangt met meerdere exemplaren maar wel dat een vrouw de emotionele waarde van een (gekregen) sieraad hoog inschat. En daarom is het nog leuker als je sieraden ook echt een verhaal vertellen. Misschien iets met een bijzondere gravure of met bijzondere bedels zoals de bedelarmbanden van Pandora. Ik vertel je graag over mijn eigen Pandora armband.

Mijn Pandora armband vertelt een verhaal

Zelf heb ik al jaren een Pandora armband. En als ik zeg jaren, bedoel ik ook jaren. Ik kreeg mijn armband toen ik in het eerste jaar van mijn opleiding zat, ik zal dus een jaar of 17 zijn geweest (klein rekensommetje: ik ben inmiddels 34). En ik ben een fanatiek spaarder van allerlei soorten bedels. Ik liep in die tijd stage in groep 7 en de meisjes in de klas smulden van mijn verhalen over mijn bedels. Want ik had één stelregel: de bedels moeten wel een speciaal verhaal vertellen. Grappig was wel dat de meiden op een gegeven moment mijn hele verhaal konden navertellen.

pandora armband trend juweliers

Zo heb ik een hartje, gekregen van mijn toenmalige vriend, een uiltje gekregen van mijn moeder voor mijn afstuderen, mijn sterrenbeeld Waterman, een zwaantje omdat deze op mijn geboortekaartje stond, natuurlijk een muzieknootje en nog talloze andere prachtige bedels met een eigen verhaal. Deze armband heeft, naast inmiddels een flinke financiële waarde, ook echt een bijzondere emotionele waarde en dat is iets waar ik persoonlijk heel veel waarde aan hecht bij sieraden. Ik ben van het type ‘normaal is goed genoeg’ en draag dat ook echt maar beperkt sieraden. Des te leuker vind ik het dan ook dat wanneer ik wel iets draag, het een item is dat echt iets voor me betekent.

Steeds vernieuwend en passend bij jouw verhaal

Wat ik bijzonder vind, is dat Pandora dus ook regelmatig met prachtige nieuwe bedels komt. Toen wij vorig jaar in Disneyland waren, heb ik ook verlekkerd staan kijken bij de Disneycollectie die werd verkocht in Main Street. En als Harry Potter-fan kan een bedel hiervan natuurlijk ook niet ontbreken in mijn collectie! Misschien dat ik ooit nog wel de armband met de Golden Snitch sluiting aan mezelf cadeau doe!

Maar als je niet direct een voorliefde hebt voor prinsessen of tovenaars kun je natuurlijk uit nog veel meer mooie, passende bedels kiezen die echt bij jou passen. Unforgettable moments, zoals Pandora dat zelf zo mooi zegt! Dat is ook echt waar dit merk op insteekt. Sieraden met een emotionele waarde, met een echt verhaal. Geschikt voor alle bijzondere mijlpalen in je leven.

Echt of nepperds?

Door zijn enorme bekendheid zijn er natuurlijk genoeg neppe bedels in omloop. Wist je trouwens dat je jouw Pandora-bedels heel makkelijk op echtheid kunt controleren? De echte bedels hebben de inscriptie ALE. Dit zijn de initialen van Algot Enevoldsen, de vader van Per Enevoldsen, die samen met zijn vrouw Winnie het creatieve brein is achter dit merk. Overigens hebben ze nog veel meer prachtige soorten sieraden dan de bedelarmband dus als je dit merk nog niet zo goed kent raad ik je van harte aan eens te kijken want ik weet zeker dat je iets moois vindt!

Verkrijgbaar bij Trendjuwelier

Pandora is een wereldwijd bekend merk en is onder andere verkrijgbaar bij Trendjuwelier, een sieradenwebshop die naast de Pandora sieraden ook merken als Buddha to Buddha, Swarovski en mijn favoriet in titanium sieraden Boccia verkoopt. Trendjuwelier staat bekend om zijn snelle service en uitgebreide voorraad maar ook voor hun goede levering: je pakketjes worden altijd aangetekend verzonden dus jouw aankopen zijn snel en veilig bij jou thuis!

Visited 34 times, 1 visit(s) today