Dokter Prik [Review]

Een poosje geleden kreeg ik een persbericht over “Dokter Prik”. Ah leuk dacht ik, een soort Dokter Bibber, laat ik daar eens een reviewexemplaar van aanvragen. Maar ik had niet goed gelezen. Het bleek helemaal niets met Dokter Bibber te maken te hebben. Toen de doos binnenkwam sloeg de paniek me direct naar de hals. Ik heb namelijk last van lastihophobia (ja, google maar even). Dokter Bibber is dus absoluut NIET geschikt voor mensen met lastihophobia. Nou ja, ik dacht, laat ik mijn grootste angst overwinnen en de doos gewoon openmaken…

Ik geef eerlijk toe, ik vind het helemaal niets. Helaas hebben mijn kinderen géén last van lastiophobia en vinden Dokter Prik dus écht hilarisch!

Dokter Prik is het nieuwe razendsnelle en spannende actiespel van Identity Games voor kinderen vanaf zes jaar. Verzamel een paar vriendjes en vriendinnetjes en speel samen Dokter Prik. In dit grappige actiespel ben jij verantwoordelijk voor een gevaarlijk virus. Bescherm je medespelers tegen het virus, maar kijk uit dat jij zelf niet geprikt wordt. Durf jij de spuit aan te nemen en op spanning te zetten? Terwijl het virus van speler naar speler gaat, wordt de spanning groter en groter. Zorg dat jij degene bent die de prik uitdeelt om Dokter Prik te winnen!

Het spel bestaat uit een enorme injectienaald (natuurlijk van plastic) waar je een elastiekje in spant. Om de beurt mag je elkaar een prikje geven. Op een willekeurig moment schiet vervolgens plotseling het elastiek los zodat je dus een pets op je arm krijgt. Super eng natuurlijk, maar ja, de kinderen lagen krom van het lachen.

kerstkaarten maken

Klaar voor je eerste kerstkaart?

Met het behangplaksel van de surprises (papier maché) nog in de gordijnen en een woonkamer vol aangevreten chocoladeletters, stevent moeder regelrecht af op een Post ...