De luxe van een bad

Vroeger, toen ik een klein kind was, ging ik al elke avond in bad. Ik vond het geweldig om met het badschuim spelen. Ook als puber vond ik het heerlijk om, na natgeregend te zijn op de hockeytraining, in een warm bad te stappen. In mijn studententijd moest ik helaas overleven zonder deze luxe. Alsnog genoot ik zeker elke zondag ochtend, wanneer ik thuis was bij mijn ouders, van m’n relaxmomentje in de badkuip. Toen ik daarna samen ging wonen met mijn toenmalige vriend, had ik het geluk een bad te hebben in mijn eerste huisje. Na een lange werkdag, die ik toen écht nog niet gewend was, stapte ik in het warme bad. Kaarsjes aan, muziekje op: even volledig tot rust komen. Ik vond het heerlijk. In bad gaan was altijd mijn rustmomentje.

Badkamer renoveren

Gek is het dat ik de laatste acht jaar, zo’n 5, misschien 10, keer in bad ben gegaan. ‘S ochtends is het haast haast haast om de kinderen op tijd op school te krijgen. Daarna ben ik de hele dag aan het werk. En als de kinderen dan ‘s avonds eindelijk op bed liggen, en ik een momentje voor mezelf heb, ben ik kapot. Ik heb de badkamer, in dit huis, ook nooit zo gezellig gevonden als hoe het bij mijn ouders, of in het vorige huis, was. Daarom hebben we eind vorig jaar besloten om de badkamer te renoveren. Het was tijd voor wat nieuws. Mijn doel was om er een gezellig plekje van te maken. Ergens waar ik elke dag mijn rustmomentje kon nemen.

Uiteindelijk heb ik alles voor de badkamer gekocht bij Sanitairkamer. Ik vond het een bijzonder fijne ervaring om samen met hun te werken aan mijn nieuwe badkamer. In de showroom kon ik lekker inspiratie op doen, en waren ze super vriendelijk. Verder heb ik veel inspiratie kunnen opdoen uit hun blog, met allemaal tips en tricks om de badkamer precies te maken zoals hoe je dat wilt. Ook hun adviezen waren fijn, hier heb ik echt wat aan gehad. Het assortiment was super groot: van tegels tot wastafels en alles daar tussen in, ik kon er voor alles terecht!

Alles is eindelijk af, en mijn god, wat is het mooi geworden! De afgelopen twee weken heb ik weer kunnen genieten van mijn badje, net zoals vroeger. Mentaal voel ik me een stuk beter, nu ik elke dag een relax momentje voor mezelf neem. Ook mijn spieren zijn me dankbaar: door de warmte van het bad ben ik een stuk minder stijf. Ik zit gewoon veel beter in mijn vel nu.

Visited 13 times, 1 visit(s) today