In 8 weken slank met de Foodsisters

foodsisters

Ik vertelde in een vorig artikel al dat ik nu eindelijk eens écht de strijd aan ga me die overtollige kilo’s. Mijn excuus “dat zijn de laatste restjes van de zwangerschap” kan ik niet meer opwerpen nu mijn jongste inmiddels op de basisschool zit. Tijd dus voor een flinke schop onder mijn kont. Deze schop krijg ik regelmatig van een paar vriendinnen uit een hilarische Whatsapp groep. Via deze groep kwam ik ook in contact met het programma van de Foodsisters.

Minder koolhydraten

Ik ben geen voorstander van dieeten waarbij ze een bepaalde belangrijke voedselgroep uitsluiten en daarom was ik ook skeptisch over het programma van de Foodsisters. In hun programma draait het voor een groot gedeelte om het minderen van koolhydraten. Maar, ik gaf ze het voordeel van de twijfel en besloot toch eens naar hun programma te kijken. Wat blijkt, ze sluiten koolhydraten helemaal niet uit, maar geven aan dat het best wat minder mag met de koolhydraten. En daar ben ik het dan weer wel mee eens.

Toen kwam mijn tweede twijfelpunt. Ik ben namelijk gek op brood. Ik zou nooit een dieet kunnen volgen waarbij ik geen brood meer mag eten. En gelukkig van de foodsisters mag dat gewoon (met mate). Maar nog beter is om het brood te eten dat je bij het programma erbij krijgt. Laat ik daar eens wat meer over vertellen.

In 8 weken slank met de Foodsisters

Bij het programma “In 8 weken slank met de Foodsisters” krijg je een heerlijk kookboek met daarin 8 makkelijk te bereiden koolhydraatarme weekmenu’s. Je kunt het boek bestellen via hun website of via bol.com. Dat is eigenlijk de basis van het programma. Maar ze gaan nog verder. Naast het kookboek kun je ook speciale koolhydraadarme broodjes bestellen. Dit zijn broodjes die je zelf nog even moet bakken (beetje water erbij en een uurtje in de oven). Ik vind deze broodjes écht heerlijk, ik moet oppassen dat ik niet zo’n heel broodje in een keer op eet, want dat is niet de bedoeling.

Naast het kookboek en de broodjes kun je ook een heel online programma volgen. Met hun programma hebben ze inmiddels 7000 mensen mogen begeleiden. Al meer dan 10 jaar begeleiden ze mensen bij het koolhydraatarm dieet. Al hun praktijk ervaring hebben ze voor jou gebundeld in één compleet en praktisch programma waarmee je direct kunt starten!

Als je dit volledige programma volgt dan krijg je:

  • Het kookboek met 8 weekmenu’s en handige boodschappenlijstjes
  • 8 proteinebroodjes die je thuis kunt maken
  • De online cursus met wekelijk extra informatie zodat je na 8 weken genoeg weet om ook op gewicht te blijven.
  • Persoonlijk contact in de Facebookcommunity
  • En extra webinars voor de cursisten.

Bestel “In 8 weken slank met de Foodsisters” met korting

Als je dit programma bestelt met de kortingscode: moeders.nu dan kost het hele pakket niet €99,95 maar €80,-! Klik op de banner hieronder om het programma mét de korting te bestellen: