Als de vrouw mag kiezen…

Uit onderzoek van Only For Men is gebleken dat bijna 75% van de mannen zijn kledingkeus door zijn vrouw laat beïnvloeden. Nou, dan valt mijn man waarschijnlijk bij die overige 25%. Ik heb een hekel aan shoppen (ja echt!) en hij gaat het liefst iedere week op pad voor een nieuwe outfit. Ik zal ook nooit voor hem iets spontaan meenemen, want 9 van de 10 keer vindt hij het toch net niet zijn smaak. Als ik met hem mee ga, dan zeg ik hem wat ik wel en niet leuk vind, maar meestal kiest hij toch zelf zijn kleding uit. Okay ik geef toe, hij ziet er altijd op en top verzorgt uit. 

#dressmypartner

12375017_965882536817875_3789852437594967109_oHoe leuk was het daarom dat ik door Only for Men werd uitgenodigd voor het #dressmypartner bloggers event in hun winkel in Ede. Ik mocht mijn man helemaal in het nieuw stoppen. En dit keer zou ik de regie nemen en hem aankleden zoals ik het leuk vind. Hij vond het geweldig want hij had al eens gehoord over deze winkelketen. Het is een one-stop-shop voor moderne mannen. In hun -alweer 12- fysieke winkels en 2 webshops vind je de bekende merken variërend van business, casual, jeans en schoenen. Naast de topmerken kan de man er ook terecht voor vernieuwende accessoires coole gimmicks en echte mannen gadgets. Bovendien…. het bier staat altijd koud 🙂

Alle favoriete merken

12374871_965882653484530_8968393031858137577_oHet event vond plaats op een donderdagavond in Ede. We waren extra vroeg vertrokken zodat we ook nog even gezellig met z’n tweeën uit eten konden. Dat was ook al weer een tijdje geleden. Wat een leuke stad zeg, Ede! We vonden een gezellig restaurantje precies naast de winkel. Netjes op tijd gingen we naar de winkel, die blijkbaar bijna ieder avond tot 21:00 uur open is. Er stonden hapjes en drankjes voor ons klaar en we werden hartelijk welkom geheten door de super-enthousiaste filiaalmanager en het PR team. Na even geklets te hebben met de andere bloggers en het team kregen we een rondleiding door de enorme winkel. Ze hebben echt alle favoriete merken van mijn man zoals Scotch en Soda, Tommy Hilfiger, Drykorn en PME Legend.

Moeder neemt de regie

Zoals gewoonlijk liep hij al snel naar de rekken om iets uit te zoeken. Ik heb hem direct tot de orde geroepen en hem gewezen op de koelkast met de biertjes en hem op de Chesterfieldbank geparkeerd. Ik zou gaan shoppen en hij IMG_9791mocht passen wat ik hem breng, zonder commentaar. Gedwee liet hij het allemaal maar over zich heenkomen. Ik kwam uit bij een een paar broeken van Drykorn en Hilfiger en een heerlijke trui, ook van Hilfiger. Na het passen mocht hij van mij een keuze maken uit twee broeken en twee truien. Gelukkig vond hij de keuze ook moeilijk omdat hij het allemaal leuk vond. Het is een combinatie van Hilfiger geworden met trui en jeans.

Wat leuk om op deze manier te shoppen, zo wil ik nog wel een keer met hem mee, als ik maar de regie mag houden. Dit is het eindresultaat, geslaagd?

 

 

 

 

Visited 12 times, 1 visit(s) today

De 7 stappen van een middagdutje

Heb jij dat ook? Dat speciale gevoel tijdens het middagdutje van je kindje? Dat gevoel van euforie en ongedwongenheid? Ik heb ontdekt dat ik 7 ...