Gewoonten, rituelen en omgang met elkaar in beeld gebracht

mh_001blogIk zal mij eerst even voorstellen. Ik ben Manou Hendriks, 23 jaar. Ik woon in Tilburg. Sinds september 2015 volg ik de Vakopleiding Fotografie bij de Fotovakschool in Boxtel. Dat is ook de reden dat ik deze gastblog schrijf. Als eindopdracht heb ik namelijk een project zelf bedacht en gefotografeerd en die wil ik graag met jullie delen.

Mijn project is ”a day in the life”:

Ik ben een bepaalde periode bij een gezin thuis geweest. Ik wilde hun gewoonten, rituelen en omgang met elkaar fotograferen. Momenten die voor hen standaard zijn wilde ik d.m.v de foto’s eigenlijk weer speciaal maken. Er zijn genoeg momenten in zo’n druk gezinsleven waar je geen erg in hebt of er zijn momenten die je snel vergeet. Deze fotoshoot brengt deze momenten bij ze terug. Niet alleen nu maar ook later kunnen ze terugkijken op prachtige foto’s van hun gezinsleven en dit ook doorgeven als de kinderen groter zijn of zelfs aan hun kleinkinderen.

”Sometimes you will never know the value of a moment until it becomes a memory”.

Dat is de hele gedachte achter mijn ”a day in the life” project. Ik fotografeer in mijn dagelijks leven onder de naam “Ik ben gewoon ik Fotografie”. Ik fotografeer portretten, zwangerschap, kinderen en loveshoots. Je kunt mij op Facebook  en Instagram volgen.

En uiteraard kun je mij ook vinden op mijn website ikbengewoonikfotografie.nl

Mijn reportage

Visited 8 times, 1 visit(s) today

spelletjes voor kleuters

Educatieve spelletjes voor kleuters

Spelen met je kind heeft veel positieve gevolgen. Het verbetert bijvoorbeeld jullie onderlinge band en het is goed voor de ontwikkeling van je kind. Uiteraard ...